Boross Péter egykori miniszterelnök néhány napja a nőket tenyészállattá degradáló nyilatkozatot tett. A volt miniszterelnök azt mondta: ahol a nő pótolhatatlan, nem a munkahely, hanem a szülőszoba. A Fidesz Női Tagozatának elnöke szerint ez egy kifejezetten pozitív véleménynyilvánítás volt Boross Péter részéről, amely nem megalázó a nőkre nézve.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán


Olyan röhejes, hogy micsoda válogatott társaság írja a magyar alkotmány, szent István forog a sírjában az ilyen alkotmányozó fazonok láttán, mint Boross.
Sííva
@csutak: Inkább legyen 10 homo, mint 10 kisebbségi
Sííva
Boross hétről-hétre egyre hülyébb! Nem kellene hagyni, hogy nyilatkozgasson!
perta
@Sííva: Az a kisebb baj, ha nyilatkozgat. A nagyobb baj hogy tanácsadó!
Csubaka
Háromszor olvastam át a cikket, s bár Borossal a hócipőm teli van nekem is, kiemelném a cikk írójának, de leginkább az oldal szerkesztőjének a semmihez sem hasonlítható bunkóságát amellyel valóban megalázza a magyar nőket.
Attól ugyanis, hogy a szülőszobát nem a transzvesztitáknak és a nemi identitásuk zavarában hol férfiév, hol nővé vedlő MSZP-s képviselőknek találták fel tökéletesen igaz,
hogy
" NEM A MUNKAHELY, HANEM A SZÜLŐSZOBA AZ AHOL A NŐ NÉLKÜLÖZHETETLEN".

Akinek pedig e tény megértése és elfogadása meghaladja értelmi képességeit, javaslom, hogy keresse fel az Akváriumot, ott ugyanis esetenként külön órát vehet az értelmileg magasan az ő szintje felett álló tintahaltól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.