A nők nagy többsége nem szeret nőgyógyászhoz járni, az egészségünk érdekében azonban le kell küzdeni a félelmet és évente egyszer ajánlott egy általános vizsgálatra bejelentkezni. A betegségek és a fertőzések nagy része megfelelő higiéniával és elővigyázatossággal megelőzhető. Ez különösen nyáron nagyon fontos, hiszen ebben az évszakban a nőgyógyászati problémák ugrásszerűen megnőnek.

Forrás: csaladinet.hu
Feltöltő: SzabolcsNet
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Stilla
Ebben a cikkben se apróbb se nagyobb praktika nincs,azt, hogy orvoshoz kell menni, ha gond van,már egy 5 éves is tudja .
Atomqkac azaz EbUraFakó
@Stilla: Szerintem ezek lennének azok a bizonyos praktikák.....
A közös fürdők, strandok vize a baktériumok kedvelt helye. Leggyorsabban a meleg vízben fertőznek, de a strandon is fokozott a veszély, ezért fürdőzés után alaposan zuhanyozzunk le!
Ne maradjunk a nedves fürdőruhában, mert az kedvez a gombák elszaporodásának!
A fogamzásgátló szerek, antibiotikumok és egyéb gyógyszerek gyengítik az immunrendszert, így a fertőzések elleni védelmet is. Ezért igyekezzünk kerülni a felesleges gyógyszerek bevételét!
Mindig mossunk kezet a toalett használata előtt és után!
A legfontosabb, hogy kerüljük a műszálas fehérneműt, és pamut alsóneműket hordjunk! A felsőruházat is legyen szellős, amibe nem izzadunk bele, és kerüljük a szoros nadrágok tartós viselését!
Igyekezzünk egészségesen táplálkozni és minél több joghurtot, kefirt fogyasztani, amellyel erősíthetjük az immunrendszerünket!
Ne aludjunk műszálas fehérneműben!
Kerüljük a savas közeget semlegesítő, magas PH értékű szappanokat és tusfürdőket!
Stilla
@Capucchino Vanilia: Köszönöm a kimerítő válaszodat.:)
A fentiek számomra annyira evidensen nyilvánvalóak , hogy semmi új információt nem adtak
Az is igaz, hogy egy újszülöttnek ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.