Huszonéves fiatalok álltak rá több sötétített üvegű BMW-vel egy autó utasaira, mert azok éjszaka autókáztak. A Lada rémült utasai rendőrt hívtak. Kiderült: plakátőrzők akcióznak, akik szerint senkinek semmi keresnivalója hajnalban az utcán.

Forrás: nyugat.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sasi1115
@gilyanpeter: Ja végül is az se inzultálás ha leköpnek, mert nem nyúltak hozzád és meg sem sérültél. Éppen ott álltál és szél belekapott a zöldesbarna turhába, megdobta és rajtad landolt. evan. Ne is tedd szóvá.
Ne kövessen senki senkit. Engem ne kövessenek, és ezzel gondolom a te barátnőd vagy édesanyád is egyetért, pláne egy kihalt utcán éjszaka. Mindegy hogy kocsival vagy anélkül.
A plakátőrzés helyett dolgozni kéne és akkor otthon döglene a tettvese.
MNG
@csutak: elég annyi, hogy '88 óta naponta rovom a kilométereket Budapesten? A német parnereink csak Schuminak hívnak? Nekem pont elég egy Honda, az is 2 kiló felett tud, de Budapesten nem fogsz meglógni előlem :)

Sokat jártam Szegedre, nem = Pesttel, viszont jó halászcsárdák vannak :)

MNG
A követés egy szemét dolog amúgy!
MNG
@csutak: Jaa, amúgy a cigányokon akadtam ki igen! Engem senki sem fog meggyőzni arról, hogy milyen jó barátok. Csak a szemükbe kell nézni, nekem az pont elég....

Ja, viperával kell a szemükbe nézni, azt értik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.