Senki ne higgye, hogy Orbán Viktornak sikerült meglepnie hallgatóságát, amikor bejelentette a válságadónak nevezett kormányzati sarcot a Millenárison. Legalábbis a honi üzletemberek, a nagyvállalkozók és a kereskedelmi kamara tisztségviselői bizton ismerték már a lényeget.

Forrás: 168 óra
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

orogordog
"Jól tudták, hogy sem az idei, sem a jövő évre tervezett költségvetési hiánycélért, sem a választási kampányban beharangozott adócsökkentésért nem nekik kell áldozatot hozniuk.

Bizonyára még azelőtt lezajlottak az egyeztetések a „nemzeti tőke” meg a „nemzeti együttműködés” apostolai között, hogy a hivatalos miniszterelnöki szózatra sor került volna. A Széll Kálmán Alapítvány rendezvényén a magyar mogulok már nem vártak semmiféle nagyívű gazdaságpolitikai koncepciót, netán az ellátórendszerek strukturális átalakításának programját, hiszen jó előre felkent részesei lettek annak a kormányzati hazardírozásnak, amely a „fizessenek a külföldiek!” jelszavával itt és most a multik kontójára próbálja konszolidálni a büdzsét."
medy19
@orogordog: Hát akkor mégis volt a választások előtt program?
orogordog
@medy19: Mutyi volt ez nem program. (háttér alku a hatalomért)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.