Orbán Viktor hadüzenetet hirdetett a magántulajdon ellen. Ezen nincs mit szépíteni. A kormány egész egyszerűen ellopja a magántulajdont. Az adóhatóság ugyanis csak a postás szerepét játssza, csak technikai közreműködő a nyugdíjbefizetések magánnyugdíjpénztárakhoz való továbbításában. Ha a kormány parancsára az APEH ezentúl ezeket máshová irányítja, az olyan, mintha a Magyar Posta vezetőjének utasítására a postás nem a nyugdíjasnak kézbesítené ki a nyugdíjakat, hanem valaki másnak.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ez a lény nem is tud mást, csak hadat üzenni, meg háborúzni. Viki mi lenne, ha kormányoznál is??? Erre kaptál felhatalmazást, nem a szájtépésre.
Kedves Nugget! A hozzászólásod is hadüzenet volt. Pont Mint S.Pálé...
mindenlében
@Nugget: ha annyira aggódsz a Magyar Nemzetért, miért nem írsz magyarul? Esetleg elfelejtettél már, vagy ezzel bizonygatod "világpolgárságodat"?
marlin
@Nugget: Vastaps......... Éljen Rákosi, Éljen Rákosi.... vastaps..... Éljen Rákosi....... !!
Vagy mit is??
Don Quijote
@Nugget: Te miért a pálya széléről ordibálsz???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.