Két évvel ezelőtt 2008 november 22-én erőszakolták és fojtották meg az akkor 14 éves lányt. Halálának második évfordulóján egy a vele történtekhez hasonló kegyetlen gyilkosságtól hangos az internetes közösség. Akár csak Nóra esetében itt is a rendőrség hírzárlata, látszólagos tehetetlensége, és az olykor alaptalan pletykák terjedése dühíti a közvéleményt. Ami tény: 1. Az akkor még csak 15 éves kislány Víg Alexandra 2010. június 14-én 07:15 órakor dunaújvárosi lakásukból iskolába indult, de oda nem érkezett meg, azóta életjelet nem adott magáról. 2. A rendőrség megerősítette, hogy november ötödikén valóban találtak egy holttestet Dunaújváros területén. 3. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a szóba jöhető eltűnt lányok DNS-mintáival hasonlította, hasonlítja össze a megtalált holttest DNS-ét. 4. Víg Alexandra ismerőseit behívta kihallgatásra a rendőrség 5. A rendőrség akár csak Horák Nóra esetében hivatalosan nem ad ki információkat az esetről, a terjedő másodkézből származó információkat azonban nem is cáfolja A tényekből következtetve, illetve hivatalosan meg nem erősített de az ügyben érintett személyek információi alapján, a helybéliek, és az internetes közösségek már gyászolják Víg Alexandrát. Gyertyalángot gyújtottak neki egy közösségi oldalon, illetve emlékoldalt, valamint a gyilkosok halálbüntetését követelő, Facebook oldalt hoztak létre az alábbi felhívással: "Halálbüntetést Víg Alexandra gyilkosaira! Jelöld be, és küldd tovább ezt a linket mindenkinek! http://www.facebook.com/pages/Halalbuntetest-Vig-Alexandra-gyilkosaira/104139259657919 Emlékoldal: http://www.facebook.com/pages/Vig-Alexandra-Emlekoldal/163788550325696" Továbbá fórumokon, a helyi rendőrség előtti tüntetés lehetősége is felmerült amennyiben a rendőrség továbbra is bizonytalanságban tartja a helybélieket, illetve a hozzátartozókat. Csellengok. Net

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: Sz.Andrea
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQ
"P. Józsefet a múlt szerdán idézték be rutinkihallgatásra. "A kollégám kis híján lefordult a székről, amikor a vörösesszőke hajú férfi belépett az ajtaján", mondta Papp Péter,"
horaknoraemlekere.mindenkilapja.hu/html/18902939/render/elkaptak
kiscserkész
Az első nyomozati kiszivárogtatásokból, hogy öt különböző DNS mintát találtak a lányon, elég jól leszűkítették egyre.
csutak
@Sz.Andrea: Aki embert öl az gyilkos.
Akkor is, ha ezt hóhérként teszi!
Nem kell lesüllyedni a gyilkosok szintjére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.