A kormánypárti képviselő különösen abszurdnak nevezte a helyzetet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Innen üzenem a fémkupakosnak, hogy én azt kértem anyák napjára a családomtól, hogy menjünk el együtt Debrecenbe a TISZA Párt nagygyűlésére. Mondjátok már meg Kósának, hogy a debrecen a fradival anyák napján játszik! Ha Kósa Lajost jellemezni kellene egyetlen szóval, akkor az ez lenne, szeretem, hogy mindig mindennel tisztában van. A dzsenderideológia szót majdnem csengerideológiának értettem. Nem tudom mit és meddig kell fogyasztani hogy valaki ilyen legyen mint ő. Jobb lenne ha inkább elmenne svájcba, ott van az igazi szakterülete és a Guldenburgok öröksége, bankszektor és örökösödési ügyek! Ez az ember hogy nincs eltíltva a közügyektől?! Édesjóistenemazégből’ gyere le. Édes csibém! Nekem most esett le, hogy ő nem hazudik már jó ideje, hanem tényleg elhiszi, ami a fejében lebeg. Ezek a távolba révedések mintha gondolkodna, hogy te Lala, ezt lehet rosszul gondolod? Aztán odateszik a mikorofont és elszáll a kétely meg a józan ész. Zseniális ez a Kósa Lajos. Megmagyarázza azt hogy „Ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa. Akkor az azért nem kacsa, mert az egy réce. Gondolom Kósa az anyukáját megint meglepi egy sertésteleppel vagy BMW GS-sel, ilyesmivel. Kósa doktor tálcán kínálja a megoldást! Tehát ha Gyurcsány átül a fideszbe, akkor megszűnik baloldali politikusnak lenni és akkor béke lesz. Javaslom, hogy a Lipótmezőt kereszteljék át Lajosmezőnek, ennyit igazán megérdemelne a haza bölcse.
Béla333
Ha leállnának a lopásokkal a maffiózók az Anyák napján, akkor lehetne ezen gondolkozni, de mivel a lopás folyamatosan megy, semmi köze nincs a mocskos maffiózóknak, hogy ki és mikor mondja rájuk a bűneiket?!
Eladott Ország
Annyira vicces, ahogy nyilvánvaló füllentésekről beszél a csengeri örököshős Kósa.
„Nem stróman az édesanyám, mer nem az
Az is csak egy kicsi erkély, nem terasz
Az se márvány, hanem csak egy járólap
Nézze csak meg, nincs lerakva vágólag
Nem lopom a pénzem, ahogy anyám sem
Nem úgy van az, hogy csak terem, korántsem
Kertemben az aranypaszuly virágzik
Bevitetem, aki ezzel vitázik”
youtu.be/cpKsY3Ly96Q
“Miért van Magyarországon sötétség? Mert a törökök elvitték a holdat, az oroszok a csillagokat, a parlamentben pedig lopják a napot.” Köszöntés lehet az akkumulátor nagyhatalom fényében gyermekei jövőjét féltő magyar anyáknak a remény. Sötét, mint az éjszaka, de még így is meg tudta úszni a csengeri 800 milliós csalást! Nagyon durva, hogy ilyen ember még mindig pozícióban van. Elvesztettem a fonalat, most kit is tart fenn a fidesz, hogy amellett még Kósa Lajost is okosnak lássuk?Hallgatva ezt az embert, végig szekunder szégyenérzetet éreztem. Pompásan megtestesíti azt, hogy miért ilyen kis hazánk, amilyen. Bízom abban, hogy egyszer egy élhető országban fogunk élni! Mind értelmileg, mind morálisan hatalmas változásért kiált ez az ország.Kósának túlmosta az agyát a saját rendszere és láthatóan már csak vegetál. Ennyi hülyeséget még részegen is nehéz összehordani.
Clavigo
Aktiválták a fitymasz egyik észkombájnát...(?)
Eladott Ország
Kósa egy világcsúcs, ilyen szellemi képességekkel is képes valaki évtizedekig a magyar politikai elitben maradni. Csak hagyni kell beszélni ezt a szellemi nagyágyút. Senki sem tudja saját maganál jóban leegetni Kósát. Kósa: ilyenkor nem dévajkodunk’, nem szervezünk legénybúcsút. Értem, tehát ilyenkor inkább csak egy sertéstelepet íratunk az anyukánk nevére. Amikor Kósa Lajost hallgatom, mindig elgondolkozom, hogy én most be vagyok tépve, vagy mi van? Erről az emberről egyszer el fognak nevezni egy drogot. Brüsszel helyett inkább a gyógyszert kéne bevenni. Már azt hittem, hogy be kell érnünk a Menczerrel! Édes jó Istenem, soha nem fogom megérteni az értelmiségi fidesz szavazókat. Polgár Jenő újratöltve. Vártam már az eszmefuttatását, a szürrealizmus csúcsa. Valaki már megint elfelejtette megkötni a Kósát, és hogy minden anya megnyugodjon, szerintem Kósa önerőből lett ilyen hülye. Emlékszem, amikor a balneo terápiáról kérdezték és azt mondta, hogy Magyarországon szerinte nem kell bálnákkal foglalkozni. A te anyádat sokan "köszöntik"évek óta minden nap Lali. "Másodjára nem lehet első benyomást kelteni." Ez így van. Kósának most sem sikerült elhitetnie, hogy járt iskolába. Mészáros Lönciről legalább tudjuk ezt. Szerintem ideje lenne kirendelni egy gyámot mellé. Van élet agyhalál után. Kósa ennek ékes példája. Egyedül vagyunk Lajosom , egyedül. Félelmetes hogy ilyenek vannak hatalmon! Szegény Kósa sokszor állhatott sorba észért, de sosem ért a sor elejére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.