Ha valakit tönkretettek, akkor sincs megállás, akkor jön majd a következő ellenfél. És addig folytatják, amíg van még valaki, aki meg mer szólalni - írja Gyurcsány Ferenc blogjában.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laja001
Nem tudom de Kádár mennyi vagyont halmozott föl 50 év alatt ?És ezek? Igaz nem kellet volna annyi embert kivégeztetni .De számoljuk már össze rendszer váltás utáni időkbe a munka nélküliség stb stb utcára kerültek és kilátástalan helyzetbe került emberek menyien haltak már meg?Érdekes számok ez mi ez nem bűn?Az Mszp de a fidesz stb stb tagjai között "becsületes munkával?" Az is akinek más munkahelye? nem volt csak a parlament legyen az mszp és vagy fideszes Járai vagy viktor stb stb kicsi vagyonkájukért tényleg menyit kell izzadni?
marlin
@laja001: Lelőtted a poént!!

"Orbán Viktort 1992-ben választották a Liberális Internacionálé alelnökévé – a posztról csak 2000 őszén mondott le. A liberális szerepvállalás nem félretájékoztatásból eredt: az egykori KISZ-titkár, a Soros Alapítvány későbbi ösztöndíjasa a magát 1988-tól „liberális, radikális és alternatív” pártként aposztrofáló Fidesz alapító tagja volt, 36 társával együtt."
csutak
@laja001: Milyen Kádár és milyen 50 év?
Mennyit végeztetett ki?
Nem szeretem Viktort, de megtisztelem azzal, hogy nagy betűvel írom a nevét!
laja001
@csutak: Én sem szerettem Kádárt mert külföldön szerettem volna dolgozni és nem engedett .De ez a viki ez túl jól tanult a Kádártól és nem igen érdemli még kisbetűvel se hogy undor nélkül leírják a nevét?
csutak
@laja001: Ha nem szereted, akkor ne süllyedj le az ő szintjére!
Csizmás Kond
Ferencnek sincs megállás.... a ejtőn lefelé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.