A bűncselekmény gyanúját is felvetette a nyugdíjügyi miniszterelnöki megbízott keddi sajtótájékoztatóján a magánnyugdíjpénztárak gazdálkodása kapcsán. Selmeczi Gabriella elmondta: míg a magánnyugdíjpénztárak szerint az utóbbi 12 év 1 százalékos reálhozamot hozott a pénztártagoknak, addig egy elemzés szerint 500 milliárd forint hiányzik a nyugdíjvagyonból, "így valaki hazudik. "

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

116 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@szaboria: Nem volt választásom, elfogadom-e vagy sem! Ott álltam két éves pici gyerekkel, akkor mentem vissza GYES-ről. Örültem, hogy van hol dolgoznom! Kisgyerekkel már akkor is nagyon nehezen lehetett állást találni.
szaboria
@Atomqkac: Értem de most még mindig van lehetőséged dönteni az is számít mennyi időd van még a nyugdíjazásig. Csak figyeld mostanság,hogy a pénztárak fognak e győzni, mert a Selmeczi elképzelés csak ideig óráig fog működni.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@szaboria: nehezen tudom eldönteni, mert az az érzésem, bárhogy döntök, mindenképpen én járok rosszul. A negyven év betöltéséig 15 évem van még. Tervem, hogy privát nyugdíjszámlát nyitok, amihez senkinek semmi köze, és amennyit csak tudok, arra a számlára fogom tolni. Ez a számla nem Magyarországon lesz :))))
Csubaka
@szaboria: Nem tudsz kibújni a bőrödből!!!!
Képtelen vagy olvasni és érteni!Nekem te magyarázhatsz arról, hogy bérszámfejtő voltál.
Ha képtelen vagy felfogni, hogy mit jelent a hozam és a vagyongyarapodás közötti különbség kérj telefonos segítséget!
Ha képtelen vagy a PSZÁF hivatalos jegyzőkönyveiben szereplő adatok és megállapítások megértésére akkor te nagy valószínűséggel nem voltál sem bér sem tb ügyintéző legfeljebb láttad, hogy azok mit csinálnak.
Ha valaki nem érti meg azt, hogy " egyezőség nem áll fenn és a PKNben kimutatott befizetések és a MNYP által közölt tagi számlák lekönyvelési adatai között 5%-nál durvább eltérések vannak melyek sok esetben meghaladják a 60%-ot- akkor nincs is mit magyarázni.....
Arról pedig megnyugtatlak, hogy a Pénztárak NEM FOGNAK GYŐZNI mert nem a FIDESZ és nem az ORBÁN az ellenfelük ahogy te látod, hanem a Magyar Köztársaság az Igazságszolgáltatás és a nemzet érdeke!!!! Én sem FIDESZ-es információkat közöltem, s ha hajlandó lettél volna bele olvasni azokba a linkekbe amiket mutattam láthattad volna, hogy már a Bajnai kormánynak is komoly fejfájást okozott a MNYP.- körül lappangó pénzügyi botrány...... ezért akarták nagyon gyorsan és fű alatt átalakítani Zrt-ké, hogy a tagok jogviszonyukat veszítve már csak legfeljebb polgári peres úton kereshessék az igazukat, ha arra még lett volna pénzük és türelmük, mert a jog őrei jelenleg 4-5 év alatt hozzák tető alá az ilyen ügyeket......
Csizmás Kond
Egyszerű a képlet, fizesse mindenki a járulékát és érje meg a használatát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.