Bántalmazott egy buszsofőrt és a segítségére siető utast egy férfi Salgótarjánban. Az elkövetőt felszólították, hogy szálljon le, ha nem hajlandó jegyet venni, ezért ütött.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Miért nem lehet leirni azt hogy egy cigány meg a kölyke tette!!!
KöBüKi
Voltak ilyen esetek ritkán ezelőtt is,meg főképp kocsmai verekedések,amikhez néha Mi is kijutottunk./katona koromban/.Aztán az volt a parancs hogy kellő összerverés nélkül egy verekedő sem lóghat meg!No kaptak is a fatusás AK-val!!
Balmazujvároson laktam,az egyikk haveromat megkéselték a cigók.!Évekig nem mertek sötétedés után a kapun kivül tartózkodni.!!És a rendőrök hogy-hogynem soha nem fogtak el bennünket.!!
Dr. Akula
@KöBüKi: na, így valahogy! Nema beígért 2 hét!!!!!!!!!
csutak
@Zsoel: Sajnos a ráutaló jelek szerint az Ombudsmanust a bűnözők fizetik!
Maguk a cigányok szeretnék azt, hogy az őket is terrorizálókat emelje ki a röndérség.
Valamiért ezt nem akaródzik megtenni a röndreknek! És mivel ugye ők parancsuralmi szervezet, a ráutaló jelek alapján vélelmezhetően a parancsnoki állomány érintett valamilyen szinten a bűnözés fenntartásában.
Bocsánatot kérek a naív és becsületes rendőröktől, mert van olyan is, remélem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.