Ha az Európai Unió szükségesnek ítéli a médiatörvény megváltoztatását, akkor azt elfogadjuk - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök külföldi újságíróknak a Reuters jelentése szerint.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Ugye ugye, hogy meg kell változtatni.
Csubaka
@szaboria: Az a legnagyobb probléma, hogy nem a média törvény paragrafusaival, hanem a médiahatóság szervezeti felépítésével és jogkörével van a libersajtónak problémája!!!
Azt pedig tessenek elhinni nekem, hogy a magyar törvényeket az EU alaptörvényeinek figyelmen kívül hagyásával nem a Francia a Német, vagy az Angol sajtó fogja diktálni, hanem a magyar 2/3-os parlamenti többség. Amennyiben ez nem tetszik az EU bizonyos köreinek akkor erősen megkérdőjelezhető annak demokratikus működése .
És már sokan elemzik......

Tényleg????? A szlovákok változtattak valamit a Benes dekrétumokon?????
szaboria
@Csubaka: Meg az eldugott paragrafusok: digitális adások körül ha olvastad jövőre kell bevezetni és Ők titokba 2014-re akarták elhalasztani.
mindenlében
A Médiatanács összetételét kell megváltoztatni, ugyanígy az összes hatalmi ágban ellenzéki képviseletet, részvételt biztosítani, a 2/3-os törvénykezésben meg önkorlátozást várunk el a "forradalmarák"-tól

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.