Dániel Péter elszomorító írása...

Feltöltő: wazze
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Sajna: csak az a baj kevesen akarják még elhinni.
Dr.luigilongo60
Az írás tömör, lényegretörő és egyben tényleg nagyon elszomorító.
vukkocska
@szaboria: februárban a fizetéskor elhiszik, akiknek az állam nem kompenzálja a kevesebb fizetést. Elhiszi akkor, amikor nyugdíjba akar menni és kiderül, hogy amit évekik gyűjtött a magánnyugdíjpénztárba, azt a fidesz elköltötte, és emiatt a nyugdíja a létminimumra sem lesz elég. Cirka 10 év múlva az elszegényedettek országa leszünk, mert a minimálbéresek kezdenek nyugdíjba menni, mely a hideg vízre sem lesz elég. Tudod Ria, mindig "csodálkoztam" a fidesz kommunikációján, hogy mennyire megtalálják a lényeget, az ármánykodást, a mocskolódást, hogyan lehet az emberek negatív érzelmeire hatni. Mindig szídtam az mszp-t, hogy nem képesek normálisan reagálni dolgokra. Most egyre sz@rabb a fidesz tevékenységével együtt a kommunkációjuk is, mert nem győznek kitalálni hazugságokat, hogy valahogy meggyőzzék az embereket. Sajnos az mszp-ről még mindig az a véleményem. Ha Gyurcsány nem volna, nem is lehetne tudni arról, hogy egyáltalán létezik ellenzék. Még az LMP az, aki szóvá teszi a fidesz galádságait. Bízzunk abban, hogy felébred az ellenzék és segítenek felnyitni az emberekt szemét, agyát.
coyote3
A cikk minden szava igaz. DE! Nem kellene lesüllyedni arra a mocskolódó szintre, amit vekkerék honosítottak meg. Egyszer majd jön egy kisgyerek, aki ártatlanul fogja mindezt nagy tömeg kimondani: De hisz meztelen a király....
csutak
A cikket elolvasva:
Egy picivel kevesebb sokkal több lett volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.