Nem lesz jó üzlet az állami nyugdíjrendszer tagjának lenni - reagált Orbán Viktor bejelentésére Németh György közgazdász. A miniszterelnök arról beszélt, hogy csökkentik a nyugdíjkiadásokat, korhatár előtt senki nem mehet nyugdíjba, és az állami nyugdíjalap nem fizethet több nyugdíjat, mint amennyit beszed.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Eljátszom egy gondolattal vállalná e Orbán, hogy részt vegyen egy fórumon ahol az emberek feltehetnének neki kérdéséket mit ígértek és most miért az elenkezőjét csinálják.
coyote3
Rossz a cím. Vekker mindenről mindig hazudik....
szaboria
@mindenlében: Tudom azért írtam így.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Megint csak egy apró kérdés: miről NEM hazudott? És én még azt hittem Gyurcsánynál nem lehet rosszabb.....Anyám, borogass!!!
barnan
A legtisztességesebb az lenne, ha tiszta vizet öntenénk a pohárba és kormány is megosztaná azokat a várható tendenciákat, amelyeket szakértők már sokszor felvázoltak és amelyeket nyugaton már publikálnak magukra nézve. Ha felelősséggel nem ezt tesszük, akkor is bekövetkezik az igazság pillanata, csak sokan lesznek közöttünk aki nem lesznek erre felkészülve, mert érzelmileg állnak dogokhoz, nem a realitások talaján állva. A kormánynak hatalmas a felelőssége. Lehet választani, adagolni vagy egyben zúdítani (lásd 2006), de a valóban tisztességes a közvetlen kommunikáció lenne, mellette nem felélve előre a jövőt olyan gazdaságpolitikát folytatni, amely prioritásosan a gazdaságról szólna a politikát mellőzve. Vannak akik képesek lennének öngondoskodásra, de megfelelő információk nélkül erre nem készülnek fel s lesznek kisnyugdíjasok, akik nem lesznek erre képesek, csak a mindenkori kormányra számíthatnak majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.