Kiderült, miért ugrott a folyóba a fiatal pár, amely aztán ugyanúgy elmerült a vízben, mint az idősebb férfi. Szívszorító ok áll a Tiszán, Tokajnál történt hármas tragédia mögött.

Tragikusan végződött a fürdőzés július elsején este egy 49 esztendős férfi és 17 éves unokaöccse, illetve annak 16 éves barátnője számára Tokajnál.

Bár gyakran jártak le a Tiszára a helyiek szerint, hétfőn este mindhárman életüket vesztették a folyóban – írta meg a blikk.hu.

A kutatócsapatok még aznap éjjel megkezdték a keresésüket, s meg is találták mindhárom holttestet, bár csaknem egy napig kutattak utánuk.

Megrázó: ezért ugrott a folyóba a tizenéves szerelmespár

Mentőkutya talált rá a holttestekre a folyóban – Fotó: Facebook.com/lehoczkilaszloofficial

Akkor azonban még nem volt világos, mi történhetett. A fürdőzni indultak személyes holmiját az MTI szerint a parton járókelők találták meg, egyikük kutyájával együtt – ők hívták ki a rendőrséget.

Most kiderült: a víz erős sodrása magával ragadta a nagybácsit, aki nem jött a felszínre. A helyiek beszámolója alapján a fiatalok azonnal a vízbe ugrottak, hogy segítsenek neki, a folyó erős sodrása azonban őket sem kímélte – írta bors.hu.

A kutatócsapatokat éjjel riasztották. Lehoczki László, a Spider Mentőcsoport vezetője a Legott Mentőcsoporttól kapott értesítést, s azonnal megkezdték a szárazföldi keresést.

László és csapata közben vízre szállt, s július 2-án délután mindhárom holttestre rálelt a mentőcsoport. Mentőkutya találta meg a vízben az áldozatokat – tudatta a bors.hu.

A lap úgy tudja, a fiatalok, Dávid és Evelin február óta alkottak egy párt, s az elmúlt 5 hónapban elválaszthatatlanok voltak.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"A helyiek beszámolója alapján a fiatalok azonnal a vízbe ugrottak, hogy segítsenek neki" - ha ez így történt, akkor többen is látták az eseményeket. Mégsem tudtak róluk sokáig semmit. Tehát senki nem látta, akkor meg nem biztos, hogy ez történt - hátha valamelyik fiatal ment be a Tiszába, sodorta el az áramlat, és a másik kettő akarta kimenteni? Bárhogy történt is, borzasztó tragédia a családnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.