A múlt heti Joe Biden-Donald Trump vitát követően számos politikus kérte arra a hivatalban levő amerikai elnököt, hogy ne induljon újra a posztért – nagyon úgy fest, hogy fontolóra is veszi a dolgot.

Leszerepelt Joe Biden a június 27-én lezajlott elnökjelölti vitán, melyet a CNN televízió stúdiójában rendeztek – ennek során ő és Donald Trump volt elnök cserélt eszmét. Ezt követően nemcsak demokrata politikusok, hanem a The New York Times szerkesztősége is azt kérte Bidentől: ne induljon ismét a pozícióért.

Friss hírek szerint Joe Biden meg is fontolja a visszalépését, amennyiben az előttünk álló napokban leszerepel, bár a Fehér Ház ezt tagadja – tudatta az index.hu.

Joe Biden tényleg visszaléphet? Itt vannak a jelek

Joe Biden valóban fontolóra veszi visszalépését? – Fotó: Youtube

A CNN megrendelésére készült egy közvélemény-kutatás is, amely azt mutatta: a nézők 67 százaléka Donald Trumpot látta a vita győztesének.

A The New York Times pedig arról számolt be: Joe Biden egy kulcsfigurának számító szövetségesének azt mondta, ha a következő napokban nem tudja meggyőzni a közvéleményt arról, hogy alkalmas a feladatra a múlt heti vitateljesítményét követően, akkor az elnökjelöltsége veszélybe kerül.

Szövetségese közölte a The New York Time-szal, hogy az újraválasztásért folytatott küzdelem még zajlik és Biden tisztában van vele, hogy a következő időszakban jól kell szerepelnie a nyilvánosság előtt – különös tekintettel a július 5-i interjúra, amelyet az ABC News munkatársának ad majd.

A neve elhallgatását kérő személy egyébként az elmúlt 24 órában beszélt Joe Bidennel – írta meg az index.hu.

Ugyanakkor, Andrew Bates, a Fehér Ház szóvivője „teljesen valótlannak” nevezte a jelentést. Biden egyik vezető tanácsadója – aki szintén névtelenséget kért – szerint az elnök „nagyon is jól tudja, milyen politikai kihívással néz szembe”.

A The New York Times mindenesetre azt írta: ez az első nyilvánosságra került jel, ami arra utal, hogy Joe Biden komolyan fontolóra veszi a visszalépését – írta meg az index.hu.

Forrás: index.hu
Fotó: Youtube

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ha eddig nem lépett vissza már nem is fog. Nem normális, ez se tudja a csúcson abbahagyni a hülye feleségével együtt meg a hülye pártjával. Trampli meg bevonul győztesen, barmok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nejlontacskó
@jesz: el ne hidd már, hogy önszántából van ebben a pozícióban?
sándorbence
ámcsi tata pattanjon be az ámcsi lovacska anyósülésébe és pörgessék meg
már egy kicsit hogy mi a valóság magával
papirzacsi legyen magánál
jancsipapa
" Amennyiben leszerepel "... Mert az eddigiek során volt már másképpen is ?
Horizont
@Billibácsi: Igen Kennedy vagy Obama de még Clinton is .
Billibácsi
@Horizont: Végül is mindegy csak ezek ne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.