A hírt maga a belügyminiszter jelentette be, aki úgy vélte, ez is meggátolhatta a lányt a veszély felismerésében

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Rettenetes!
Talán ez a tragédia elgondolkodtatja a fiatalokat,
hogy a kábítószerezés mennyi veszélyt rejt!
A dílereket súlyosan kellene büntetni, példa erre az iszlám országok!
furfang
@nyanya001: Talán azoknak akik ott voltak csak felkelti a veszélyérzetét.
Zsoel
Nem kell ilyen helyre kábszer sem, elég, ha a fiatalok "csak" piából alapoznak be gondosan. Eszméletlen, hogy mi minden sz...ságot megisznak ezek a kis hülyék: süldő lányok egész üveg Hubertusokat vagy egyéb édes likőröket tolnak be, ezt megfejelik sörrel, borral, pezsgővel, ne adj Isten még több töménnyel, és aztán kész a totális kábulat. Ahogy elnézem a mai tizenéveseket, minden második-harmadik egy szimpla hétvégén megiszik annyi piát, amennyit én eddigi 27 évem alatt összesen sem fogyasztottam el. Szörnyű!
Ja, és valamelyik oldalon olvastam, hogy egy tizen-kevés éves csajszi, amikor a beléptetésre várakoztak, este 11 körül azt jelentette ki, hogy "jó kis előbulinak" néz ki ez a West Balkán-beli... azaz utána még mentek volna máshová inni és "bulizni". No comment! De azt hiszem, vitán felül kijelenthetjük, hogy mindez elsősorban a szülők felelőssége.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Nem is tudom. Ennek a "szórakozóhelynek" már a neve és rossz ómen. Balkán. Nem vagyok babonás, de ilyen nevű helyre biztos, hogy a lábam se tenném be! A másik pedig az, ha látom, hogy annyian vannak bent, mint egy hangyabolyban, tuti nem megyek be, mert működésbe lép automatikusan a veszélyérzetem, ami minden tömegben fenyeget!!! Lehet, hogy van egy kis paranoiám, vagy egyszerűen csak előrelátó vagyok, de nem megyek bele egy olyan csőbe, amelyben nem lehet megfordulni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.