Csaknem két évezredet áthidaló hídtervvel álltak elő szerb archeológusok és mérnökök: hologramot vetítenek a Dunára, amely három dimenzióban "feltámasztja", térben láttatja majd Traianus római császár (Kr. u. 53-117) egykori hídját.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Aki erre pénzt ad ki, azt meg átküldeném rajta!
Csizmás Kond
A Szerbeknek is fontos lett Trajánusz mint a Románoknak ? ?
zsolti
hologram négyes metró kéne még, meg ötös.
silber13
@Már ne is haragudjon senki, de ez az elképzelt terv NEM MINKET terhel, ez az ő játékuk. Csinálják, ha akarják.
Feraj49
Nekem "nagyon hiányzik " egy ilyen, Budapesttől 200km-re élek.Gondolom Szabolcs,vagy bármely más megyébe élőknek is. Az összes árvíz sújtotta területeken élő embereknek szintén. A löszfalra épült házak tulajdonosainak a legfőbb kívánságuk ez.Már régóta mondom,van itt pénz dögivel,ha nem lenne rá akkor is lesz mindenféle kitalált adó.A vidék azért él,hogy Budapestet eltarthassa? Biliárdos adósság állományokhoz már csak ez hiányzott.! Ja tudom már a fejlődés útjában állok,abba is hagyom az írást! Csak egyszer arra költenék a nép adóját amire ténylegesen szükség van! Vagy igazán erre van szükség?
nyanya001
Ez nem az ő játékuk,. mert nem ingyen készítenék, hanem komoly
pénzért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.