Magyar EU-s romaprogram? Miért, itthon már sikeresen dübörög az integráció? Épül-szépül Kelet-Magyarország? "Tiszta udvar, rendes ház"? Özönlenek az APEH- hoz a roma munkavállalók adóbevallásai? Évek óta nem láttak egy uzsorást sem Borsodban? Több helyi rendőrőrsöt be kellett zárni, mert annyira nem volt munkájuk a rendőröknek a pompás közbiztonság miatt? A roma diákok remek helyezéseket érnek el a Diákolimpián? A roma sportolóink nagy számban vesznek részt a londoni olimpián? A valóság Kelet-Magyarországról, Tiszalúcról . Etelka, 35 éves, 6 gyermeke és 1 unokája van. Segélyből és a gyerekek után járó támogatásból élnek, nagycsaládosként gyermekenként tizenhétezer forintot kapnak. Februárban azonban 34 ezer forinttal kevesebbet fognak kapni, mivel a több gyerek nem járt iskolába, és a jegyző felfüggesztette az iskoláztatási támogatást felfüggesztéséről. A 15 éves fiú a második osztályt járná, ha bemenne az iskolába.

Feltöltő: csikknorisz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Integracios program = sok duma kereteben sok penz a feneketlen kutba. Fel evezred alatt nem integralodtak, fel ev alatt meg majd fognak? Egesz Europaban megoldjak, amit itthon sem tudtak? Megis ugy hirdeti a fityesz, meg Balog, mintha ok aztan most feltalaltak volna a spanyol viaszt. Pedig a fenet. Ugyanazt a lejart lemezt jatszak le Europanak, ami nalunk is megy evek ota. Eredmeny nelkul.
ila51
Bódvalenke és Pásztor Eszter csak egy van. Van a videotáron egy film - Nap és hold . érdemes megnézni , nekem szimpatikus a kezdeményezés. Más településen más adottságokkal szintén tudnának élni a lehetőséggel.
ila51
@ila51: A Nap és a Hold. ez a helyes cím

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.