A magyar jegybank vezetője az intézmény függetlenségének kikezdését célzó "nyílt politikai nyomásgyakorlással" vádolta a magyar kormányt - írta hétfőn a Financial Times.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Simor igazat állít.
Ha sikerülne kidúrni a helyéről Járai megint nyolcmilláért lenne helyette!
Hazug kurmányunk van!
eva1215
Nem lenne ennyi frank hiteles ha Járai nem tartja a kamatot 12% on és a jóistennek sem adta lejebb 11% nál hiába kérte az akkori kormány .Most meg szidják Simort aki 5% on tartja nem kellett volna bedönteni a fiúknak a forintot kormányra kerülésük után 3x is.
furfang
Simor a bankok zsebébe gyömöszöli a pénzt, teljesen egyértelmű, ráadásul a maga keresetlen módján ott akaszt be a kormánynak, ahol tud. Csakhogy a lakosság szív végül.
nmaria
Eddig még nem volt hazug kormányunk, csak a Fidesz az! Az előző 8 évben minden jó volt, az életszinvonal a csillagos égben járt, csak most 8 hónapja élünk ilyen szarul.
Még aki csak gondolja ezt, az is hazug.
coyote3
Simor nem vádol senkit. Tényt , valós tényt közöl. Ez még akkor is igaz, ha i sok laikusnak csípi a szemét /Milyen szépen fogalmaztam a laikussal ...:) /
csutak
@furfang: Az a gond, hogy neked haloványlila segédfingod sincs mi a dolga a Magyar Nemzeti Banknak!
Legfőbb dolga a Forint stabilitásának a megőrzése!
Ha azt látja (MNB) hogy pártunk és kurmányunk gazdasági csőd felé viszi az országot csak egy fő fegyvere van, a kamatszint változtatása.
Rövidebben nem lehet megfogalmazni.
Bővebben meg az egyetemen tanítják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.