Hat éve változatlan a munkába járáshoz adott gépkocsi-útiköltségtérítés, holott a 9 forint kilométerenként már semmire se elég - kereste meg szerkesztőségünket a bázakerettyei Szakál István. A férfi kollégájával, a pusztamagyaródi Bekő Lászlóval otthonától 25, illetve 45 kilométerre jár dolgozni, ott a munkahelyük. Mindketten több tízezer forintot buknak az útiköltségen hónapról hónapra, pusztán azért, mert most már hosszú évek óta nem emelkedett a munkába járáshoz kapcsolódó gépkocsihasználat költségtérítése.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@luigilongo60: Szerintem meg a maszoposok "leszoptak" minden vagyont,hogy ne nagyon tudjon a következő kormány kikecmeregni a bajból.
Nézd már meg a gazdagok nagyon kevesen kerülnek ki a Fideszből!
Dr.luigilongo60
@gabrella: Az általad leírtakról egészen más a véleményem de erről most inkább nem nyitnék vitát.
kamazuka
Nem egy hihetetlen összeg,de építsétek át a gépjárművet elektromosra!Azon csak egy tényező bukhat,az állam,de kit érdekel,mikor adó címén meglopja a keresetedet.az államot nem érdekli,hogy neked miből hogyan,csak az hogy rajta keresztűl!
gabrella
@kamazuka: Tetszik az ötlet! Csak nehogy az egekbe emelkedjen az áram ára!
Kesely
@kamazuka: Nem tudom neked mi a nem hihetetlen összeg. Belegondoltál már? Én igen, sőt tovább mentem. Kiszámoltam egy átalakítás költségét. Egy pár százezer forintos (esetemben 200e) autó teljes elektromossá alakítása, lepapírozása, engedélyeztetése a 3 millió forintos határt majdnem elérő költségvonzata van. Ha beéred egy feltöltéssel 50-60Km-es teljesítményre képes maximum 60Km/h sebességgel haladni bíró autóval, akkor megúszod (még mindig a 200e forintos autóval számolva) 1 millió körül.
:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.