Nem fertőződött meg a H1N1-el a kisbaba, akit egy vírussal fertőzött nő hozott világra Kaposváron. Az édesanyát ott, a kicsit pedig a pécsi klinika intenzív osztályán ápolják jelenleg is.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

z-pilu
Nem érdekel, ha a "propeller.hu" ezt a hozzászólásomat rafinált "reklámozásnak" minősíti, s ezért meg sem fog jelenni amit most írok, de azért leírom, (mert igaz)

Nem volna szabad, a leghatékonyabb H1N1 -elleni elérhető, klinikailag tesztelt, természetes anyagból (olajfalevél kivonatból) készült s talán jelenleg az egyetlen igazán H1N1-et gyógyítani képes "gyógyszert" a D-lenolate nevű készítményt nem felhasználni!
Állítom, ingyen is adnának belőle, ha kérte volna bárki is a beteg édesanya számára.
(Én is ingyen felajánlottam ami nálam volt, de persze elutasítottak, hogy értsem meg nem használhatják fel.) Ez van sajnos. Csak legalább meggyógyulna meg az édesanya!!!
z-pilu
(( Ha 3 napig nem csillapodik a 40 fokos láz, ( Dr.R.L szerint) akkor bizony már nagy a baj, s fokozottabban kell szedni a D-lenolate -t is s persze más "jól bevált" lehetőleg természetes készítményt.))
z-pilu
Szerintem már rég meggyógyult ez az édesanya, csak nem céljuk egyeseknek, hogy világgá kiáltsák a csodával határos gyógyulását. Miért? Hát azért, mert ez az anyuka -sajnos vagy nem sajnos- nem oltatta be magát a H1N1 virus ellen az Ő általuk legyártott oltóanyaggal!
S az lett volna a hízelgő számukra, ha az Ő oltóanyaguk gyógyítsa meg, s nem egy holmi természetes anyagokból álló maszlag. Ez is politika, kőkemény politika! (Mindentől függetlenül, persze az sincs kizárva, hogy az Ő oltóanyaguk valóban hatékony anyag, de hogy miért olyan büszkék rá, azt nem tudom.)

Jól elbeszélgetek itt magamban, ugye!? Na de sebaj! A lényeg, hogy szerintem meggyógyult az Édesanya!
a Pepita
@z-pilu: Ne csodálkozz, hogy nem reagál senki erre a témára. Influenza-ügyben annyi de annyi hazugság hangzott el az utóbbi időben, hogy az emberek nem hisznek már senkinek.
z-pilu
Szívemből szóltál, kedves Klári! Örülök, hogy már nem vagyok egyedül....
Nem hittem volna, hogy még ilyen ügyben is ( élet - halál ) hazudoznak az emberek!
Szomorú, nagyon szomorú! Mint ez a dal is: www.youtube.com/watch?v=F9_ia-e9EJA
sólyomszem
@z-pilu: Ki vagyunk téve a hazugságoknak! Sokan összeesküvés elméleteket fedeznek fel, amikor az oltóanyag hatásosságát kérdőjelezik meg. A pénz nagy úr! Az egészségügyben sajnos sok-sok pénz van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.