Egy ezüst színű Audi A6-os autóval járt az elmúlt napokban Lázár János, miután leadta azt az S8-as Audit, ami miatt sok kritika érte. Az új autót a Fidesz-frakció sajtófőnöke szerint csak bérli Lázár, mert még nem volt ideje vásárlásra.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ikarus
@Csizmás Kond: A börtönudvaron csikos ruhában,gyalog, napi egy órát!
Csizmás Kond
@Ikarus: Amióta két ember van azóta egyik mindig a főnök szerepét játssza, így volt ez régen is és így van ez ma is, még a börtönben is.
Ikarus
@Csizmás Kond: A Lázár elég ideig volt már fönök Hódmezövásárhelyen! Ahhoz,hogy visszatérjen a napi realitáshoz,megtapasztalja mit jelent ma Magyarországon az egyszerü embereknek a napi harc a túléléshez elkelne egy kis "túlélö" tréning,mondjuk a börtönudvaron! Rászolgált már a senkiházija!
Csizmás Kond
@Ikarus: Ha tényleg igazságosak akarnánk lenni, akkor sokan rászolgáltak már a napi egyórás sétáltatásra...annyian, hogy kívül kevesebben lennén(k)ek. :)
Nem ez a gond, inkább az, hogy csak siránkozni tudunk...sem választani, sem megválasztani ,sem megbecsülni, sem..sem...sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.