A várakozásoknál jóval alacsonyabb,17,18 milliárdos nettó eredményt ért el az OTP-csoport a tavalyi év utolsó negyedében. Az éves profit 117,9 milliárd lett, szemben az egy évvel korábbi 150,2 milliárddal. A vártnál jóval alacsonyabb profit a magasabb céltartalékolásból ered.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@marlin: Gabriellát ez nem hatja meg neki csak a csak azért is kell.
mindenlében
Rájöttem kire emlékeztet @gabrella: pont olyan mint a Selmeczy Gabriella. Neki is mondhat bárki bármit, csak ontja az ostobaságokat.
gabrella
Amit becsengettek? Mennyi amit elvittek tőlünk????
coyote3
@gabrella: Igazad van Kedves!!! Nem hagyjuk magunkat!!! Hozzám mondjuk személyesen jött el Csányi és megfenyegetett, hogy ha nem veszek fel kölcsönt, karóba húzat. És amikor aláírtam a szerződést utána mondta, hogy milyen magas kamatot kell fizetnem. Aztán a törlesztéseim után járó adót medúza bőrbe varrta és kicsempészte a Kajmán-szigetekre. Vagy kajmán bőrbe varrta és a Medúza -szigetekre? Ez a mocsok bankos banda nem adta ingyen a hitelt! De most majd megtanulnak kesztyűben hegedülni!!!!
cadmagician
@gabrella: na mennyi? nem védem őket, de ez a demagog duma legalja. gyereknevelésben ezt kéne: ha hülye a gyerek (azaz valamit nem csinál jól), akkor agyon kell verni... meg kell rendszabályozni. kordában kell tartani.
gabrella
@coyote3: Drágám igazad van senkit nem fenyegettek meg, de te vagy a gyermekeid a szoc.-ban is úgy vettetek lakást,hogy beraktad a zsebbe a 10-20 millát és megvetted????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.