Mi, a 2010. április 25-én megválasztott Országgyűlés képviselői, Isten és ember elötti felelősségünk tudatában, Magyarország első egységes Alkotmányát a fentiek szerint állapítjuk meg.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@adohirek: Igazad van, a pártok MSZP_ LMP_ felérthetné már ,hogy ez véletlenül sem párt ügy. Rájuk szavazók nem ezt várták, ők már nem nagyurak, tudomásul vehetnék.
Lehet, hogy baj van a felismerő képességgel, a szolgálás náluk ismeretlen fogalom, csak uralkodni tudnak, munkavégzés nélkül.
Dr. Felipe
Őszinte részvétem annak aki betartja azt az alkotmányt amit a fidesz kreál.
bra048
@adohirek: Az igazi probléma, hogy a jelenlegi pártok kevés ember tényleges meggyőződését közvetítik, az újabb pártok, amelyek minden bizonnyal 2 éven belül meg fognak jelenni a politikai palettán még nem rúgnak labdába. Ilyen szempontból a FIDESZ
korlátozás nélkül azt teheti, amit akar. Ez a helyzet csak a FIDESZ-nek jó, de nem az országnak. Tekintettel a hatalmon lévők igen arrogáns fellépésére, velük szemben jelentős ellenérzés alakulhat ki, mely ezt a pártalakulatot el is söpörheti. Akkor pedig mit kezd az ország a bebetonozott embereikkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.