Mi, a 2010. április 25-én megválasztott Országgyűlés képviselői, Isten és ember elötti felelősségünk tudatában, Magyarország első egységes Alkotmányát a fentiek szerint állapítjuk meg.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Akula
"Mi, a 2010. április 25-én megválasztott Országgyűlés képviselői, ".......
Már ez is hazugság! A képviselőknek csak egy része, csoportja helyesen!
Ha a bevezető is hazug, milyen lesz a folytatás?????
A cikket meg már törölték is.......
adohirek
A parlamenti választásokon a fidesz nyert. A többség rájuk szavazott. Ezt el kell fogadnunk. Most ők alkotmányozhatnak. Írjátok le inkább miért rossz a tervezet. Szerintem kiindulási alapnak megfelelő. Arra kell törekednünk, hogy az új alkotmány mindenkinek jó legyen (lehetőleg) mert mostanában senkinek nem lesz többé 2/3-a.
nyanya001
@adohirek: A többség nem szavazott rájuk, mert vagy 4 millióan nem is szavaztak!
Ahhoz sokkal terjedelmesebben kellene ismernünk,
hogy véleményezhessük.
De ha Orbán a szűk csapatával titkos részeken dolgozik,
akkor - nekem - az egész elfogadhatatlan!
csutak
@adohirek: Orbán nem kiváncsi senki véleményére!
A fideszt csak azért találta ki, hogy legyenek csicskásai akik az ő kedvét keresik.
Röviden ez a véleményem a helyzetről.
Olyan kettőszáz gépelt A4-es oldalon a fentiek, kicsit bővebben!
adohirek
@nyanya001: @csutak: Próbálok objektív lenni. Annak idején Horn és Gyurcsány ugyanolyan törvényes miniszterelnökök voltak, mint most Orbán. Mert őket is megválasztották. Miért gondoljátok azt, hogy ők jobb emberek voltak, és Orbán meg rossz ember? A többség döntött akkor is, most is. Lehet, hogy a helyzet nem a legjobb, de akkor változtatni kell rajta. Természetesen változtatni a mindenkori többség tud majd. Azt is kénytelenek leszünk elfogadni. Tudtok jobb módszert?
nyanya001
@adohirek: Szó nincs arról, hogy nem tartom törvényesnek.
Ha a Gyurcsány kormány jobban végezte volna a dolgát.akkor
most is ők lennének kormányon.
Én mást vártam ettől a kormánytól.
Azt hittem tanultak az előző kormányzásuk hibáiból.
Jobb módszer?
Lenne de azt itt, röviden nem tudnám megfogalmazni.
Egy biztos, a saját szavazóik is csalódtak.
csutak
@adohirek: Én pedig maradok szubjektív:)
Az a fajta arrogancia, hatalmi gőg ahogy beszél, a metakommunikációján átsütő lenézés a, ... nos, álmos vagyok, de tudnám sorolni a számomra érveket!
Horn hazahozta Dojcs Tomikát, Orbán otthagyná Gyurcsányt!
Folytassam.
Ettől komolyabb érvem is lenne, de hat a szívgyógyszerem és már valóban álmos vagyok:(

Dr. Felipe
Az már világosan látszik hogy ez nem Magyarország hanem csak a fidesz alkotmánya lesz sőt egy ember agyából pattant ki az egész. Úgyhogy a helyén kezelje mindenki ezt az alkotmányosdit mert ez jelentéktelen dolog az ország súlyos gazdasági és társadalmi problémáihoz képest. A fiatalurak a gazdaság élénkítésében, munkahelyteremtésben, államadósságkezelésben is csődöt mondtak és most ezzel az alkotmányozási cirkusszal akarják bizonygatni hogy csakis ők alkalmasak az ország vezetésére.
bra048
Ezzel az alkotmánnyal az Isten nem biztos, hogy megáldotta a magyart.
Egyebek mellett a rokkant személynek nem méltányos ellátásra, hanem "támogatásra"
van joga, tehát valszeg csak segélyt kaphat majd. Sajnos a "különleges jogrendre vonatkozó időhatály" alatt, ami a jelenlegi gazdaságpolitika áldásos hatásai miatt feltehetően be fog vezetődni a központi és helyi választás lehetősége nem fog fennállani.
bra048
@Felipe: Vitatkoznék Veled abban, hogy ez az "alkotmányosdi" nem jelentős dolog. Ugyanis, ha ez az alkotmány hatályba lép a fidesz(-rendőrség- ügyészség) mindent megtehet majd ami benne van, és az nem lesz jó nekünk. Ha nem sikerül a hatályba-lépését megakadályozni, akkor hosszú időre elfelejthetjük a "szabadság óhaját".
Azt javasolom olvasd el alaposan a "magyar nép halálos ítéletét".
nyanya001
Addig mesterkedtek, hogy bekerült az
Alkotmány tervezetbe a kiskorú gyermekek
után járó szavazat!
bra048
@nyanya001: Az lenne a jó, minél kevesebben küldenék vissza a kérdőívet, hogy ne
legitimálhassa a tervezet tartalmát!
adohirek
Az a nagy harci helyzet, hogy mindenképpen lesz új alkotmány, mert a parlamenti szavazáson átmegy. A lényegi kérdés az, hogy az u.n. ellenzék szeretne-e beleszólni a tartalmába vagy sem. Amennyiben nem vesz részt benne, a Fidesz majd azt fogja mondani, hogy megvolt a lehetőségetek, miért nem tettetek javaslatot, utólag felesleges méltatlankodni. A helyzet az, hogy az alkotmányt akkor is be kell majd tartani, ha a szocik a tárgyalásából kimaradnak. Véleményem szerint mégis csak közösen kellene a parlamentnek azt kidolgozni, legyen élég a sértődöttségből. Egyébként is régi mondás: "A harag hatalom nélkül mit sem ér."
keresztapa
@adohirek: Igazad van, a pártok MSZP_ LMP_ felérthetné már ,hogy ez véletlenül sem párt ügy. Rájuk szavazók nem ezt várták, ők már nem nagyurak, tudomásul vehetnék.
Lehet, hogy baj van a felismerő képességgel, a szolgálás náluk ismeretlen fogalom, csak uralkodni tudnak, munkavégzés nélkül.
Dr. Felipe
Őszinte részvétem annak aki betartja azt az alkotmányt amit a fidesz kreál.
bra048
@adohirek: Az igazi probléma, hogy a jelenlegi pártok kevés ember tényleges meggyőződését közvetítik, az újabb pártok, amelyek minden bizonnyal 2 éven belül meg fognak jelenni a politikai palettán még nem rúgnak labdába. Ilyen szempontból a FIDESZ
korlátozás nélkül azt teheti, amit akar. Ez a helyzet csak a FIDESZ-nek jó, de nem az országnak. Tekintettel a hatalmon lévők igen arrogáns fellépésére, velük szemben jelentős ellenérzés alakulhat ki, mely ezt a pártalakulatot el is söpörheti. Akkor pedig mit kezd az ország a bebetonozott embereikkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.