A Fidesz egyelőre nem reagált a Lázár János kijelentéseivel kapcsolatos hírekre. A Fidesz frakció szóvivője, Krakkó Ákos a Független Hírügynökség kérdésére azt mondta, hogy személyes érintettsége miatt Lázár Jánost is el kell érnie, de egyelőre ez nem sikerült.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Amilyen a párt, olyanok a tisztség viselői, prominensei!!
Lásd, korábban az Mszp, most a Fidesz, vagy bármelyik pártképződmény!!
Európában, ha kiderül egy "vezetőről" hogy "szemét ember", azt a pártok, szervezetek, intézmények azonnal(!) "kigolyózzák" maguk közül!!
Az amit most a fideszisták csinálnak az a Balkánon, meg a banánköztársaságokban elmegy, na meg a mai Magyarországon!! :((
furfang
@5hazi: Ez természetes, hogy egységesek vagyunk, mint ahogy ti is, olvasd el magatokat, nincs kivétel kinek-kinek stílusa szerint ( nagyon tanulságos mellesleg mármint a stílus és az ember összefüggése).
Amúgy magam már leírtam tegnap is, hogy sajnos a rögvalóság az, hogy a kapitalizmus erről szól, amit a Lázár mondott, kvázi a pénz beszél, de egy ilyen helyzetben, amiben most van az ország ( most? mindig!) az ilyen lekezelő hencegésnek nincs helye. Egy vezető politikusnál ez bizony megbocsájthatatlan. Emlékezzünk Kókára a békákra és a mocsár lecsapolására. Ma már csak a háttérből pénzelheti az LMP-t nincs reflektorfényben, mert hülyéket mondott. Okos fiú Lázár, de nagyon meggondolatlan volt, Ilyen écát nem lett volna szabad adnia!!!!Nem lennék meglepve, ha angolosan távozna.
sasi1115
@Csizmás Kond: Igen hangzott el ilyen, és általában a Fidesz szimpatizánsok részéről. Azok szégyellhetik is a pofájukat.
Ne is menjünk messze, itt az egyik nagymagyar aki külföldre jár dolgozni és vállalkozása van, az a beosztottait meg általában a munkavállalókat pórnépnek nevezte. Más az hogy mit gondol (ami persze szintén őt jellemzi) és más az hogy ki is mondja vagy le is írja azt.
De egy politikus ilyet ne mondjon, pláne egy olyan amelyik csak költségtérítésből vagy 20 gurigát összedobott.
Addig amíg vannak akik védik, addig kizsákmányolhatnak minket ilyen paraziták. Hogyha az őket védőket is megsápolnák ahogy a semmit sem érő embereket, akkor nekik sem lesz semmijük és ők is semmit sem fognak érni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.