Mint arról beszámoltunk, Lázár János elhíresült kijelentései után újabb fideszes politikus kritikája került napvilágra azokról, akik (Lázár szavaival) „nem vitték semmire” az életben. A zuglói Máténé Virág Krisztina fogadóórájának tapasztalatait osztotta meg egy bizottsági ülés résztvevőivel. Máténé nem először keveredik kínos helyzetbe, a zuglói Fidesz belső életében a fizikai erőszak és egészen extrém vádaskodás is felbukkant az elmúlt időszakban.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
Nekem ebből az egész katyvaszból az szúrt szemet, hogy egy munkát kérőnek fekete munkát ajánlottak /feketemosogató./ A többi: sok az eszkimó, kevés a fóka! Hova nyomjuk be a mi kutyánk kölykeit, a rokonokat, jó barátokat meg a sógort.
barnan
"fekete mosogató", mint az első mosogatási fázisban dolgozó, gondolom.
Dr. Felipe
Pol pot Petinek lesz mit elmaszatolni úgy nézem.
barnan
tévedtem: "Az étkeztetési létesítményben külön mosogatót kell biztosítani az üzemi edényzet és eszközök tisztítására (fekete mosogató) és külön a fogyasztók által használt edényzet, evőeszközök mosogatására (fehér mosogató)."
a Pepita
@barnan: nagyon alaposan utánajártál. Akkor én értettem rosszul.
Csizmás Kond
@barnan: Azért az érdekes lehet( az írásodra alapozva), hogy amiben megfőzik az ételt az feketébb jelzővel illetik, mint amiről megeszik és a maradék ami az esetleg fertőző szájjal érintkezik.....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.