Gyurcsány Ferenc volt kormányfő szerint Orbán Viktor vélhetően nem olvasta saját alkotmánytervezetét, mert szerinte a miniszterelnök egy olyan tételre hivatkozott legutóbbi tájékoztatóján, ami Gyurcsány szerint benne sincs a dokumentumban.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
genyó kapitány
@csutak: Volt rá 5 évünk, hogy epilepsziás rohamot kapjunk már a nevétől is.Az más kérdés, hogy most megkaptunk egy 2/3-os megalomán törpét de az, hogy most a fidesz azt tesz amit akar az javarészt Gyurcsány Ferenc VOLT (és remélem soha nem lesz többé) Miniszterelnök Elvtársnak köszönhető. Ha az mszp nem hagyja ezt az idegbeteg majmot 5 éven át garázdálkodni most lehet, hogy Az Első Magyar Genyókapitány Részbendemokratikus Autokrata Világbirodalomban élnél és én lennék a Király.
A történelem fintora, hogy amikor feltörtem a világméretű kampányomra szánt malacperselyt, pár pormacskán kívül csak egy megfeketedett papírost találtam rajta a 100 lépés program első soraival.

Ennek az országnak egy új 100 lépés program kellene. Az ÖSSZES politikust meg a kádereiket kihajtani a parlament elé. Elindítani a Duna felé és 100 lépés után nyakon csapni egy szívlapáttal. Utána végre megkezdődhetne jól megérdemelt uralkodásom és Magyarország felvirágoztatása.
Addig meg adogatják egymásnak a kilincset és szarrá rabolják az országot.
Az is lehet, hogy visszahozom a kalodát, hogy a 100 lépés program előtt a nép majomszarral dobálhassa meg bármelyik politikust.
vukkocska
@Atha: Ha Orbánt dicsőítenénk, megnyugodnál? Annak ott vagy Te. Csak mi ezért, akik másként gondolkodunk, nem akarunk benneteket ugyan ezért a "hitvallásért" betonba döngölni. Ez a különbség a két (vagy több) tábor között.
a Pepita
@genyó kapitány: Kezd nekem tetszeni a programod. Istenuccse rág szavazok!
coyote3
@csutak: Tudják, hogy visszajön ......:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.