Jelenlegi nyugdíjrendszerünk nem biztosít kellő rugalmasságot, pedig a jövőben egyre inkább előtérbe kerülnek a rugalmas nyugdíjba vonulási formák. A szakszervezetek szerint a nyugdíjba vonulást a szolgálati időnek kellene meghatároznia, nem a korhatárnak, emellett az egészségi állapot és a munkaköri sajátosságok is számítanak. De hány éves korunkig vagyunk hadrafoghatóak? Mit dolgoznak majd az öregek és legfőképpen hol?

Forrás: Piac és Profit
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
"A szakszervezetek szerint a nyugdíjba vonulást a szolgálati időnek kellene meghatároznia, nem a korhatárnak,"

Ajaj...már ezek is kezdik.
a Pepita
Vannak országok ahol a szolgálati idő számít, tehát dolgoztál 30-40 évet és mehetsz nyugdíjba, vannak ahol a korhatár számít. Nálunk pedig olyan hibrid, hogy a munkavállaló a lehető legrosszabbul járjon.
Csizmás Kond
@KláriMedgyesi: Az, ha valaki 40 évnyi munkaszolgálat után elmehet nyugdíjba az nem azt jelenti, hogy mindenki csak akkor mehet el.....mert akinek nincs lehetősége annyit ledolgozni akkor az nem mehet soha nyugdíjba ?
adrenalink
Mit dolgoznak? Elmennek mágusnak, és megpróbálnak kijönni a nyugdíjukból!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.