Szenzációként jelent meg a hír az elmúlt napokban, hogy Moamer Kadhafi felesége magyar származású. Szofija - eredetileg Zsófia - Farkas házasságuk harminc éve alatt hét gyereket szült a líbiai vezetőnek, kettőt pedig örökbe fogadott vele, és állítólag korábban az életét is megmentette. Ha igaz, hogy az asszony nem egy líbiai beduin törzs szülötte, hanem – ahogy a neve sejteti – magyar ősökkel rendelkezik, akkor elvileg magyar állampolgárságért is folyamodhatna. Sőt, gyermekei szintén élhetnének ezzel a lehetőséggel. És hogy mit nyerne ezzel az ország? A Kadhafi-család tulajdonában a hírek szerint mintegy 144 tonnányi arany van, amiből lehet, hogy a magyar „őshaza” államadósságának csökkentésére is szívesen áldoznának…

Forrás: atv.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Ha nem szarnak le magasrol az allamukat, meg a nepuket, nem volna ekkora vagyonuk, hulye atv.
a Pepita
@nyanya001: Azt hiszem, hogy a mezei polgárnak fenn akadna a szeme, ha tudná, hogy máris mennyien itt vannak. Ne feledd a Sakált. Az egész világon keresték, és milyen jól eldekkolt nálunk.
nyanya001
@KláriMedgyesi: Ki hitte volna, hogy a vasfüggöny mögött befogadták?
Viszont cserébe garantálta a "biztonságot" ha jól emlékszem
Feraj49
@KláriMedgyesi: Mo. egy befogadó állam.Mi mindenkit befogadunk.Nem kérdezik meg tőlünk,hogy jöhet vagy nem.Néhány vezetőnk az anyját is eladná egy kiló aranyért,hát még tízért!
csikknorisz
Gyujjek hat Gaddafine Zsofika, szuletett grof Kiskunnekeresdi Mijafaszom Amalka, oszt viragoztassa fel orszagunkat, mint Libilyat. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.