Kétmilliárd forinttal kurtították meg az egyenruhások költségvetését, pedig most az uniós elnökség biztosítását is ők látják el. Az idei költségvetés az elmúlt évek legnehezebben kezelhető büdzséje, ezért szigorú és feszes gazdálkodást vár el a rendőri vezetőktől a Pest megyei rendőrfőkapitány. Ármós Sándor körlevélben értesítette a rendőri vezetőket és a kapitányságokat, hogy a Pest megyei rendőrség idei költségvetése 2 milliárddal kevesebb, mint a tavalyi, ráadásul újabb szigorítások várhatók.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonita
www.police.hu/nyitooldal/cikkek/orf110403_02.html
Közlemény (ORFK)
Nem indokolt a Pest megyei rendőrfőkapitány gazdasági szigorításokat tartalmazó intézkedése, így az ORFK intézkedik annak visszavonásáról.

Rossz induló adatokból hibás következtetéseket vont le a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság gazdálkodásáért felelős szerve, így téves volt a megyei főkapitány pénteken, a sajtóban is megjelent jelentős szigorításokat és elvonásokat tartalmazó körlevele, ezért az ORFK intézkedik annak visszavonására.

marlin
@gabrella:Akkor te még szemtelenül fiatal vagy!! Ti. én még(!) láttam!! :))
Egyébként a sebesség mérő készülékeket gyalog is ki lehet(NE) vinni a sarokig és fotózás közben sem kell az ótóban sunnyogni!!
(Sajnos másra meg amúgy sem képesek!)!
Csocsó bá
Semmi gond! Akkor menjenek gyalog! A "járőr" szóban benne foglaltatik a gyaloglás ténye!
lópicigáspár
Nem értelek benneteket! Akkor is így nyilatkoznátok, ha egy öttagú cigány család kirabolna, félholtra verne valamelyikőtöket, majd bepattanna a lopott 1500-as zsiguliba és elszelelne! A 60 éves gyalog járőr meg közölné, futni nem tudok, benzinre, autóra nincs pénz, hadd menjenek! Így nem lesz hatékony, ütőképes rendőrség soha.
Bugajakab
Az igazság a Pest megyei főkapitánynál lehet.

Elhiszitek, hogy egy főkapitány ne tudná mennyi pénze van a szervezetnek?

Fentről meg azt mondják, van nektek pénzetek, csak rosszul számoltátok át:-)))

Tényleg nincs pénz, de kifelé mást kell
kommunikálni. Ismerős ez Pintér előző idejéből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.