"A cigányok által elkövetett bűnök, a hozzájuk köthető terror" ellen demonstrált fáklyás felvonulással a Jobbik szombaton este a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hejőszalontán. Az LMP és több civil szervezet a Jobbik megmozdulása ellen tiltakozott ugyanott. A településen és környékén a rendőrség nagy erőkkel volt jelen.

Forrás: eszakhirnok.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sólyomszem
A mély szegény cigo fülében ott a bluetooth kihangosító! Vette vagy lopta?? Ha vette, akkor nem élhet mély szegénységben, csak ezt visítozzák. Ha lopta, akkor meg jogos a jobbikos demonstráció!

@csutak: Köszi, hogy ezt beküldted! Jó nagy kontrasztot mutat a kép!
sólyomszem
Na, meg most veszem észre a fukszos kancigányt....
gabrella
Hiába fehéredik a bőrük, nem tagadhatják meg önmagukat! A márkás (bőr)kabát rajta mély szegénységre vall az is!
sólyomszem
@gabrella: Azt a kínai piacon vette ócón :)
Sííva
Az elqrmánynak ideje lenne végre észrevenni a valót! Attól, hogy tagadja és eltussolja a jelenség még létezik! Telepítsen az ilyen községekbe cociológust és jogvédőt! Hosszútávon úgysem tudják megtagadni önmagukat és rövid időn belül kiderűl a való annak is aki nem hisz! Hiszen ezek a jogvédők rendezett környezetben viszonylag biztonságban élnek. Rajta jogvédők, ideje végre nem csak szájjártatással védeni őket, hanem elsőkézből szerezni tapasztalatot!
csutak
@sólyomszem: ma, 07:47
Az Erik fia Sanyi (Sony Ericsson) K320 I tipusú telefonom anno 4.000 azaz négyezer Forintért vettem a Vodkafontól és annyi pénzért pontosan olyan kihangosítót adtak!

Valamit elnéztetek a képen, mert nem a cigányok az érdekesek, hisz őket ismerjük.
A képen szereplő nem is tudom milyen alakulat tagjai azok melyek az én szemem szúrták!
Lombrosó óta közismert, hogy az arcok árulkodnak.
Azért egy hozzáértő szakember véleményére lennék kíváncsi, hogy az ottani arcok közül mennyi az igazi magyar rassz és a többi melyikbe tartozik?
Az arc azért árulkodik az IQ-ról is.
Már ahol van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.