Kifejezetten csak erős lelkiállapotú cigányoknak ajánlom!! 2016 – van a Náci szélsőségek nagy számban bejutottak az EU parlamentjébe, és fényt derítenek az EU pénzügyi visszaéléseire , és a több évtizede folyó a mérhetetlen korrupcióra.

Feltöltő: sólyomszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@sólyomszem: Akkor ne foglalkozz vele....
feketeözvegy
@sólyomszem: igazad lehet, lemásolta a "Hideg napokat"..a különbség a chip
Sííva
Ezt érezhette Szögi Lajos tanárúr az utolsó perceiben és a gyermekei, a gadnai idős néni a pilisi pár és most nem sorolnám tovább! Elképesztő tudatlanság, hiába dicsekszik a tanultságával! Aki tanult, nem biztos, hogy inteligens is. Az uszítás helyett népét kellene a normális együttélésre tanítania! Szerintem lejáratta magát!
sólyomszem
@Csizmás Kond: hagy kerüljenek csak ide az ilyen agy nélküliek is! Ne csak azt olvassa a jó nép, hogy a magyar cigányoz, hanem az ellenkező oldalon is van rasszista magyargyűlölő és uszító parazita!
sólyomszem
@Sííva: ezek nem veszik észre magukat! Látom írtál oda is kommentet! Jól tetted, mindjárt én is írok ennek a hígagyúnak pár jó szót.

Nézd meg a többi bejegyzést is, a barom Gyöngyöspata helyett, Gyöngyösapátit ír. Azt sem tudja mit csinál szegény, szerencsétlen barmocska...

baloghartur.blog.hu/2011/03/07/gyongyosapatiert_miert_nem_iteli_el_a_gadzso_birosag_a_paraszt_magyar_gardasokat

csikknorisz
@sólyomszem: Blogartur egy felanalfabeta narcisztikus idiota, csak rohogni lehet rajta. Olvastam par hulyeseget, mikor meg ide irkalt: baloghartur.blogspot.com Le kell sz@rni, es ignoralni a gagyi firkalmanyait. Minel tobben olvassak, es foglalkoznak vele, annal jobb neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.