Felháborítónak és botrányosnak tartja a Fidesz ügyvezető alelnöke, "amit Gyurcsány Ferenc művelt a bíróságon", a romagyilkosságok tárgyalásán.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sasi1115
@gabrella: Sajnos a különbségeket nem érzed...
Az hogy pofátlan végkiellégítésekről okádunk, aztán magunknak véletlenül kedvezünk és utána meglepődünk és még a szocikat hozzuk ki ebbei is bűnbaknak, az vicces. Kihozod belőle azt hogy a rendeletet a szocik hozták ami igaz, de az eljárását a fityesznek nem menti fel.
Gondolom most is a szocik miatt emelkedett meg mindennek az ára, a fizetések meg azért szarok. A Jobbik is biztos a szocik miatt kussol és lapít a fűben...

Itt meg arról vitatkozunk, hogy egy állampolgár megtehet-e egy olyan dolgot, amit bárki más is megtehet. Vonatkoztass el attól ,hogy ez a Fletó. Joga van hozzá.
A többit csutak megírta...
sasi1115
@gabrella: Akkor énekelheted a mszp-s dalt: igen, igen, igen
Elismered hogy nem érzed a különbségeket,
elismered hogy a fidesz gerinctelenül járt el, mert tudta hogy ez rá meg a haverokra nem fog vonatkozni
elismered hogy mindig bűnbakot gyártanak
Elismered hogy az árak az égben és pofátlanul hazudtak a fideszesek egész nap (rövidítettem a reggel-délben-este verziót!!!)
Elismered hogy szerinted minden rosszról a szocik tehetnek (ezzel sok mindent elismertél és megerősítetted azt hogy nem vagy fogékony a különbségekre).

Azt írta rólad valaki korábban hogy egy gép vagy. Én nem hittem neki...
Erre is igen a válaszod?
kumming
Én úgy látom, hogy a fidesz szinte retteg Gyurcsánytól. Talán már érzik hogy itt a vég. Gyurcsány bármikor lealázza Orbánt, és ezért rettegnek ennyire tőle. Lehet hogy Ő lesz az új miniszterelnök, hacsak Vona Gabi össze nem szedi magát, és a pártot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.