Menczer Tamás a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke magyarellenes. Mindent megtesz azért, hogy ne kapjuk meg az uniós forrásokat, így a magyar tanárok és óvónők nem kaphatják meg a béremelésüket.

Menczer Tamás Facebook-oldalán osztotta meg legfrisebb gondolatait. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az Európai Néppárt elnöke magyarellenes, így nemcsak Orbán Viktort és a Fideszt, hanem úgy véli, egész Magyarországot az ellenfelének tekinti – írja az index.hu. Menczer úgy véli, Manfred Weber mindent megtesz azért, hogy ne kapjuk meg az uniós forrásokat, hogy a magyar tanárok és óvónők ne kaphassák meg a béremelésüket.

Menczer Tamás: Weber úr szeret leveleket írni és hazudozni. Ebben is hasonlítanak új szövetségesével, Magyar Péterrel”

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Manfred Weber magyarellenes/Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

„Weber úr egy feljelentőbajnok, szeret leveleket írni és hazudozni. Ebben is hasonlítanak új szövetségesével, Magyar Péterrel”

– szögezte le közösségi oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás.

A kommunikációs igazgató felidézte, hogy Manfred Weber 2023 végén levelet írt az Európai Bizottság elnökének, 2024-ben pedig egyenesen az Európai Parlament elnökének. Manfred Weber követelte, hogy hazánk ne kapja meg az uniós forrásokat, még azokat sem, amelyekről már megállapodás született.

Nemrég Orbán Viktor miniszterelnök is az Európai Néppárt elnökének magyarellenességéről beszélt. A kormányfő kijelentette, hogy Manfred Weber egy hungarofób ember, aki gyűlöli a magyarokat.

Eközben az Európai Néppárt európai parlamenti frakciója szavazott a Tisza Pártnak az EPP EP-frakciójához történő csatlakozásának kérelméről. Manfred Weber az ülés előtt gratulált a Tisza Pártnak ahhoz, hogy az európai parlamenti választások alkalmával megszerezte a szavazatok 30 százalékát.

Az Európai Néppárt frakciója 97 százalékos támogatással vette fel a Tisza Párt képviselőit a politikai csoportjába. Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke pedig kijelentette, hogy „a KDNP számára erkölcsi és politikai okokból is elfogadhatatlan Magyar Péter személye és a Tisza Párt” jelenléte a Néppártban. A KDNP ezért távozik az EPP EP-frakciójából.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Tompi2, nem létezik olyan aki nálatok többet hazudik. Most is hazudtál szarházi.
Nektek kizárólag az fáj, hogy nem jön a szabadon ellopható pénz, úgyhogy ne pofázz a tanárok nevében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@csak úgy...: A majom értelmes állat, a tehén meg marha.

Valami tudatalatti késztetést érez, hogy ezt mindennap bizonygassa nekünk a marhája.

@Tehén: Nem szégyelled, hogy ilyen marha vagy? Amolyan primitív marha.
Eladott Ország
@KisTehen: Menczer Tamás a fidesz-maffiakormány egyik államtitkára. Tévedés ne essék, amit itt mond, az nem a saját gondolatai; ez egy szisztematikusan megtervezett agymosó propaganda. Azt állítja, Manfred Weber magyarellenes, és nem akarja, hogy a magyarországi tanárok fizetésemelést kapjanak. Ezért levélben kérte az Európai Bizottságot, hogy ne fizessék ki a magyaroknak járó uniós forrásokat.
x.com/i/status/1807661625551536438
KisTehen
@csak úgy...: csak rád kell nézni :)
KisTehen
@Peller Anikó: én nem szégyellem ... a neven is ez ... és te, hogy birka vagy?
KisTehen
@Nercsicskának Eladott Ország: ner péter meg az egyik potentátja volt ...

hadházi fel is jelentette csalás miatt

"Hadházy Ákos feljelenti Magyar Pétert egy 50 milliárdos csalásban"
nyugatifeny.hu/2024/04/25/hadhazy-akos-magyar-peter-diakhitel-kozpont-buncselekmeny-feljelentes
telegdilaci
@Eladott Ország:Azt hiszem hogy tőletek többet és nagyobbakat hazudni nincs más Ember a Földön,mindenki magából indul ki,aki a Magyar kormányzati politikusoktól többet és jobban hazudik az festi magát gerinctelen pondró!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.