Az MSZP arra kéri Hoffmann Rózsát, ne éljen vissza hatalmával, és az állampolgárok alkalmazottjaként maradjon világnézetileg semleges.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
Rózsi néni míly messze jutott a 70-es években tanusított világnézetétől.
Hiába, változnak a zemberek.
a Pepita
@luigilongo60: Biztos ő is azért lépett be a Pártba, hogy belülről bomlassza...
Dr. Akula
@Klári: mint oly sokan mások a mostani kormányunkban.....
a Pepita
@brumi58: Néha eltűnődöm például Pozsgain. Mi a fenéért kellett neki ez a szerepvállalás a Fidesz mellett? Idős ember, anyagi gondjai nyilván nincsenek, miért nem utazgat, vagy üldögél otthon és írja a memoárját.Mire volt ez jó neki, így szembeköpni a múltját az egész életét?
silber13
@Klári : ne gondold, hogy csak ez a dilinyós Pozsgai ilyen! Ott van a parlamenti NÉMBER KORELNÖK, az a W. Mária, a fiatalabbak közül pl.: Kósa Lajcsi, meg a Lázár familia üdvöskéje. Ezek bele is döglenének, ha nem szerepelhetnének, ha nem lenne lehetőségük a "kinyilatkoztatásra" Wittner indulhatna az X-FAKTORBAN, a többi meg beköltözhetne a villába! Isten bizony minden adást megnéznék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.