Újabb nagy értékű festmény került vissza jogos tulajdonosához, a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya munkatársai sikeres munkájának eredményeként.

Forrás: police.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
www.police.hu/friss/BRF-20110409_15.html
Záróközlemény (BRFK)
A 2011. április 9-én megtartott Európai Szakszervezeti Szövetség és a magyar érdekképviseletek közös demonstrációja véget ért. A rendezvény alatt, azzal összefüggésben rendőri intézkedésre nem került sor.

www.police.hu/friss/pes_20110409_01.html
Közlekedésbiztonsági nap Pomázon (PMRFK)
A közelekdésbiztonság jegyében telt a ma délelőtt Pomázon.
A Szentendrei Rendőrkapitányság Pomázi Rendőrőrse 2011. április 9-én várta az autósokat és a két keréken közlekedőket a település két autószervízében, a kerékpárosokat pedig a programhoz csatlakozó sportüzletben.

www.police.hu/friss/ngr_20110408_04.html
Hétvégi házakat fosztott ki a betörő (Nógrád MRFK)
A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kisebb értékre elkövetett betöréses lopás bűntettének és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő nyomozás során 2011. április 6-án őrizetbe vett egy 38 éves karancslapjtői férfit.

A beszerzett adatok és információk alapján megállapítást nyert, hogy az őrizetbe vett férfi 2010. júliusától több mint tíz salgótarjáni Kercseg dűlő, Napraforgó dűlő, Vadaspark dűlő elnevezésű hétvégi telkeken lévő házakba különböző módszerrel behatolt. Legtöbbször a házak ajtaján lévő lakatok levágásával, illetve a nyílászárók benyomásával jutott be a lakott területektől távol eső hétvégi házakba, ahonnan az ott talált élelmiszert, szeszesitalt, és különböző értékeket, így például láncfűrészt, gáztűzhelyet, rézcsaptelepet, egyéb fémből készült vezetékeket, használati tárgyakat tulajdonított el. Megállapítást nyert az is, hogy még további salgótarjáni lakatlan családi házakból, illetve a környéken nyitva hagyott melléképületekből, garázsból és fészerből, pincéből kéziszerzszámokat, rézvezetéket tulajdonított. A bűncselekmények elkövetésével sértetteknek gyanúsított összesen mintegy 600.000 Ft kárt okozott.

dragonita
www.police.hu/friss/pes20110408_6.html
Mégsem baleset... (PMRFK)

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - fogva tartása mellett - H. Rajmund (22) budapesti lakos ellen, valamint - szintén fogva tartásuk mellett - csoportosan elkövetett rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Zsolt (19), L. József (20) budapesti lakosok, illetve az ismeretlen helyen tartózkodó 36 éves társuk, Poczkodi Károly ellen.



2011. február 23-án az esti órákban bejelentés érkezett a Budaörsi Rendőrkapitányságra, mely szerint a Budaörs, Malomkő utcai körforgalom utáni szakaszon halálos közúti baleset történt.

Az elsődleges információk szerint egy BMW típusú személygépkocsi ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd szalagkorlátnak ütközött. Az autóban a helyszínre érkező rendőrök egy 34 éves férfi holttestét találták meg.

Dr. Akula
@dragonita: Te aztán nem pihensz! Vagy "hadakozol", vagy nyomozol!:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.