Folyamatosan drágul a sertéshús a következő hónapokban - tudta meg a Pénzcentrum.hu Éder Tamástól, a Magyar Húsiparosok Szövetségének elnökétől. Érdemes még most feltölteni a fagyasztóládákat....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Levágatták a parasztokkal az állatokat, a cukorrépa tenyésztőket megvették kilóra, a mol Magyarországon drágábban adja az üzemanyagot, mint külföldön, meg lehetne sorolni, nekem ne mondja senki, hogy ez nem a Magyarság, Magyarország megsemmisitése! Az emberek ugrálnak ki az ablakon, minden napra jut egy csomó öngyilkosság, kilátlántalanság mindenhol, belekergetik az embereket a polgárháborúba. Természetesen ezt lehet mondani a többi országra is, de ez minket ne vigasztaljon!
Disznópofa
Ez már sokszor volt, aztán rá kellett jönniük, hogy nincs kereslet, mert drága és mindig visszaállt a régi árra. Az államnak is lehetne annyi esze, hogy megfogja az árakat, mert még annyira sem fog mozogni a gazdaság. Mi majd lelegeljük a füvet a tehén helyett.
palika
@Disznópofa: Ajánlom a gyógyfüveket, hagymaféléket stb, amit a természet ad, azt el kell fogadni. Ne legyen igazad, de nehogy eljöjjön ez az idő is!
dodo571031
Esetleg vízzel tudom feltölteni ugyani nekem mot is drága.
ila51
Csak a gyanúja merüljön fel , hogy kiengedett fagyasztott húst vettem , már nem megyek oda . Talán én fizessek az áramért , hogy direkt rosszat egyek ? Van egy hosszabb áramszünet , akkor mi van ? Amúgyis kb 10 liter a fagyasztó része a 120 literes hűtőmnek. Heti 8 szelet hús kell kettőnknek. Az nem tétel , vagy lecseréljük burgonyára....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.