Sem nemzeti színű karszalaggal, sem az egyenruhán viselt más - nem az egyenruhához tartozó jelképpel - nem mutathatják ki a szombati rendvédelmi tüntetés biztosításában részt vevő rendőrök egyetértésüket és szolidaritásukat demonstráló kollégáikkal. Még csak nem is tiszteleghetnek nekik egyetértésük jeléül.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

BUBIBU
Zsíros nyugdíjat egyeltalán nem kap a kisrendőr, ez csak a vezetőkre igaz, hogy "zsírosan" mennek nyugdíjba, és 50 év felett biztos, hogy egyik sem fog rohanni 20 éves bűnöző cigány után.
A másik: a kisrendőr köteles a törvényeket betartani, a vezetőknek egyeltalán nem. Ellopják a juttatásokat, lenyúlják a pótlékokat, a túlóradíjakat. Sőt, ha a kisrendőr túlórázik, utána a bérpapíron kevesebb van, hiszen a csúszót úgy adják ki, hogy ugorjanak a pótlékok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.