Egy olyan tudathasadásos állapotban élni, amikor Mari néni elgondolkodik azon, hogy a rendőrséget vagy a gárdát hívja - sőt már nem is gondolkodik, hanem a gárdát hívja, akkor itt valami nagyon-nagyon elromlott - mondta Tarjányi Péter rendőrségi szakértő a hajdúhadházi és gyöngyöspatai események kapcsán a Reggeli Gyorsban. Sokkal komolyabb rendőri jelenlét kellene, olyan rendőrök, akik ismerik a település problémáját, beszélgetnek a lakossággal, ezt használja ki ugyanis a gárda.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Noresz
@KöBüKi: Ismered a törvényeket? Mert a rendőrnek be kell tartania mindet, miközben a braziloknak nem számít semmi.
csutak
Sok ismerősöm van a röndérek között, tehát állítom, hogy nem velük van gond!
Amit Sintér megrendel ők azt tehetik!
kiscserkész
De ha volna egy két rendőr aki inkább leszerelne mint hogy vállalná az impotens szerepet, és azután lakossági fórumokon kipakolna hogy milyen parancsokat kaptak, és kitől, lehet hogy előbb járna az ügy.
Disznópofa
Úgysem mennének ki, mert ott ülnek a kocsiban, vagy a felüljárón fényképeznek és ha nem vagy elég figyelmes, jól meg is kérik az árát annak a kéretlen fotónak. Olyan hatalmas pénzösszeg megy be havonta a büntetésekből, hogy a rendőrség simán megélhetne belőle.
dragonita
Egyetértek Tarjányi úr véleményével.
qxy
Jó lenne a rend őrei is .de tényleg nincs hitelük becsületük meg nem igen rabolnák el őket az eszükért. aki meg okosabb volt azt kitúrták. Volt egy barátom elő vette a régi megoldatlan ügyeket és végig rendezte őket. Ki is dúrták mert hogy jöhet egy csipasz ahhoz Amit mi nagy pártos öregek nem tudtunk megoldani nehogy már valakinek sikerülne. Jó lenne a gárda is de szerintem eleve nem így kellett volna kezdeni.Tisztán látszik hogy cigány ellenes.na már most ezzel a beállítottsággal kurva sok ellenséget szerzett.Lehet a romákat úgy is nyírni hogy mindenki azt látja hogy segíteni akarok.és már is senkinek nem lenne probléma. dumálhatnak a cigók is nem lehet igazuk hisz mi segítünk és védünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.