Az ülésnapra hivatkozással nem engedtek be 28 tűzoltót a Parlamentbe - mondta Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke 2011. április 18-án. Ha nagyon őszinték akarunk lenni, akkor valljuk be, hogy nehezen hihető, hogy a tervezett ellenőrzést teljesen véletlenül tették az új alkotmány elfogadásának napjára a 48 órával korábbi demonstrációt követően. Az azonban tény, hogy Bakos Emil, az Országgyűlés Hivatalának gazdasági igazgatója nem mondott igazat.

Forrás: tenytar.hu
Feltöltő: ténytár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Csizmás Kond: Látom neked is létra kell, hogy
felérd ésszel, milyen egy munkavédelmi ellenőrzés
A gyorsvonatot nem kívülről, hanem belülről ellenőrzik akár menet közben is!
Csizmás Kond
@nyanya001: ...hát nem is tudom...11 éve foglalkozom hasonlóval....de azért nem biztos, hogy tudok mindent....
...annyit biztos igen, hogy munka közben nem szabad sem ellenőrizni sem zavarni aki dolgozik, a többi csak felfogás dolga.
sasi1115
Vannak egyenlők és egyenlőbbek!!!
Érdekelne az, hogyha ez kb. 2-3 évvel ezelőtt történt volna, akkor mi lett volna? Hőzöngés! Azonban a szabál az szabál és ezt a törvénytisztelő emberek elfogadják. Ezért nem bontanak pl. kordont és még sorolhatnám.
Persze a másik oldalnak már a tűzcsap kinyitása is felháborító randalírozás.
Jó lenne a kettős mércét elfelejteni...
marlin
@nyanya001: Hagyd rá!! Fogalma nincs róla, de magyarázza!! (Mint annak idején az "új mechanizmust")
Bemásolom, hátha itt elolvassa!! (ha már evvel foglalkozik)

1996. évi XLIII. tv. a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról 29. §-ának 3-as pontja kimondja, hogy:
“A szakszervezet a szervezeti egységgel kapcsolatban az alábbi jogokat gyakorolhatja:
a) minden olyan kérdésben tájékoztatást kérhet, amely a hivatásos állomány tagjainak a szolgálati viszonnyal összefüggő anyagi, szociális és kulturális érdekeivel kapcsolatos;
b) az a) pontba tartozó kérdésben a parancsnoki (vezetői) intézkedéssel (döntéssel) kapcsolatos álláspontját, véleményét az állományilletékes parancsnokkal közölheti, és ezzel összefüggésben konzultációt kezdeményezhet;
c) a szolgálati és munkakörülményekre - ennek keretében az egészséges és biztonságos szolgálatteljesítés betartására - vonatkozó szabályok megtartását hivatali munkaidőben, illetve indokolt esetben szolgálatteljesítési időben ellenőrizheti, azok végrehajtásáról tájékoztatást, adatot kérhet, melyet részére meg kell adni. Az ellenőrzés a szolgálati feladatok ellátását nem veszélyeztetheti, illetve nem akadályozhatja.”

Tehát a bakos hazudott!!
A Hazugság, az akkor is hazugság, a jogszabály az akkor is jogszabály, ha valamelyik fideszista lehazudja a csillagokat az égről!!
Nálam meg "főszabály", hogy aki egyszer hazudik, az mindig hazudik!!
Persze vannak másfajta értékrendek is, pl. van akinél a tejfölös lábos helyzete határozza meg a "állaáspontját"!!
szaboria1
@Csizmás Kond: Előbb olvasd már el a tűzvédelemről szóló rendeletet régen olyan is volt, hogy be sem jelentették hanem hirtelen megjelenve ellenőriztek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.