Győrfi Pál elmondta: fél hatkor riasztották a mentőket egy ceglédi lakáshoz, rosszulléthez. A mentők 5 percen belül ki is értek, de munkatársaik nem tudtak kiszállni a kocsiból, mert a háznál egy körülbelül 15-20 fős társasággal találkoztak, akik odarohantak a kocsihoz, szidalmazták a benne ülőket, majd egy férfi ütni, verni kezdte a járművet.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farkas
@pacsirta: Igaz! Gyurcsi és a szoclibsik kezdték az ajnározást, hogy jók legyenek a multikulti bankoknál és vazallusaiknál. Történelmileg így alakult.
orogordog
És a rendőrség, kattant a bilincs 30-40 csuklón?
2 hét és rend lesz. :):):):):):)
Dr.luigilongo60
@farkas: Duma, a cigókat már hosszú évtizedek óta ajnározzák, ez lett a vége de várható is volt.
farkas
@luigilongo60: Európai gondolat volt. Már Merkel is megmondta, nem megy a multikulti játék.
Csubaka
@luigilongo60: @nyanya001: @orogordog: Találjuk már ki közösen, hogy mit lehetne tenni!!!
Ha ugyanis a kommandós bemegy a cigánysorra és tüsszent egyet akkor a liberális sajtó és azok a JÓ MAGYAR JOGVÉDŐK azonnal teli kürtölik Európát, hogy ORBÁN EMBEREI RETTEGÉSBEN TARTJÁK A MAGYAR ROMÁKAT!

másvirág
@Csubaka: Magyar Gárda feliratú polókat és gyakorló ruhákat kell segélyként szétosztani a "romának" valló kisebbség között. ?.))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.