Házi készítésű füstgránát robbant a Kossuth téren, ahol a fegyveres és rendvédelmi dolgozók tüntetnek. A demonstrációhoz csatlakoztak a Véderő tagjai is. A szakszervezetek és az államtitkárok egyeztetéséről visszatérő Kónya Péter azt nyilatkozta: a mai napon biztosan nem lesz aláírva semmilyen megállapodás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@brumi58: Nem emlékszem a szövegére.
sasi1115
@gabrella: Igazad van. A f.szom ki van azzal hogy pár öreg szídja a régi dolgokat, holott élvezte annak minden előnyét, mégha a hátrányaira fúj vagy fújt (vagy csak mondja hogy fújt.
Ezeknek az idősebb embereknek az kellene hogy hirtelen megfiatalodjanak, aztán ebbe a nagy szarba hallhgathatnák a hozzájuk hasonló okosok szövegét.
Régen mindenki kapott lakást, volt honnan elindulni. Régen max. 1 hét alatt állást találtál ha kirúgtak vagy kiléptél. Próbálja ezt valaki ma megcsinálni ismerettség nélkül.
Úgyhogy én azokat rúgnám tökön akik fújnak a régi dolgokra, de abban az időben lopták össze azt amijük van. Mert akkor nemcsak a főnök és a scókos lophatott hanem mindenki.
gabrella
@sasi1115: Na ebben egyetértek. Aki szidja a régi dolgokat hülye! 50 évig fizethettük a lakáskölcsön kamatait és meg volt mindenünk. A luxuscikkek nyilván nem, de most már a minimálisra sem lesz pénze az átlagnak.
Csizmás Kond
@gabrella: Ha van időd hasonlítsd össze azokat a dolgokat amit ma költesz és azokat amit akkor költöttél...
Az is érdekes, hogy ma mindenki azért sír mert nincs munkája meg jövedelme de azét nagyobb lábon él mint annakidején.
kinyílt a bicska a zsebemben
@Csizmás Kond: Az is érdekes az ország nagyobb lábon él mint amit megengedhet magának. Az emberek csak lemásolják a példát? Most már úgy is késő fizetnünk kell azért is ami nem a mi zsebünkbe ment, és azért amit nem mi költöttünk el! Csak épp a nagyjaink lassan kezdik elfeledni: Amíg a paraszt nem sz@rik, addig az úr nem eszik!
Nekem amíg biztos állásom volt addig nem volt luxus amit (nem sokat az átlaghoz képest) megengedtem magamnak, most minden luxus, mert irreálisan többet kell dolgoznom kevesebbért.
Csizmás Kond
@kinyíltabicska: Én is a két kezem munkájának a gyümölcséből élek, mindig is abból éltünk és igyekeztünk addig húzni a lepedőt amíg ér.
A régebbi vezetés sem kellett senkihez menjen konzultációra hogy megtanulja a nagy-lábon élést és most is ugyanaz megy. A kettő között az a különbség, hogy most mi ugathatunk míg a múltban csak kussoltunk.
Ma kevesebb a munkalehetőség, legalábbis az elvárásainkhoz képest, viszont nézz csak két TV csatornát mint a múltban, esetleg hallgass rádiót, dobd ki a maroktelefonokat, kocsival ne járj csak néha, használj 60-as égőket és azt is csak ott ahol épp tartózkodol...még sorolhatnám...szóval az így megspórolt pénz sokmindent pótolna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.