Az érdi Széchenyi István és Hunyadi Mátyás általános iskola tervezett összevonása ellen tiltakoztak diákok és szülők hétfő este; a polgármesteri hivatalhoz vezető útszakaszon és a hivatal mellett zajló úgynevezett virágos sétát azért szervezték, mert Érd vezetése szeptembertől összevonná a két iskolát úgy, hogy a nagyobb létszámú Széchenyiből valamelyik tagozat a másik intézmény épületébe kerülne át.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kinyílt a bicska a zsebemben
A fidesz minden törvényt áthághat, mindent meghamisíthat, összevonhat, bezárathat, kirúghat, elvehet, megadóztathat, kötelezhet, de a hatalmát, és a pénzét többé ne adja át!
Ez 2011 diktatúrája Magyarországon! Nem néz embert, érzelmet megélhetést, gyermekeket, csak a pénz számít, - hogy nekik legyen, a többi nem számít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.