A legfrissebb közvélemény-kutatás szerint közel 4 millió ember, a választójoggal rendelkezők több mint fele egyetlen pártra sem adná voksát, ha most vasárnap lennének a választások. A parlamentáris demokrácia mélyrepüléséről a Policy Solutions vezetőjét kérdezte a STOP.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose1
Fidesz takaritsd el magad a barátaiddal eggyütt mig nem késő
Dr. Felipe
Azt még nem lenne baj ha a fideszt amortizálja le de sajnos a fidesz él és virul, az ország viszont leamortizálódott. Romokban hever. Hajrá fidesz. Egy év alatt sikerült nekik ami az oroszoknak és a kommunistáknak 40 év alatt sem. Ez totális diktatúra amit a fidesz csinál. Magyarországon a demokratikus jogállam már a múlté.
barew7
A "bandák háborújának" sikerült padlóra vinni Magyarországot! Az ország neve szimbolikus, mivel se magyar tulajdon , se magyar vezetés nincs ebben gyarmatban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.