Egy igazán korrekt döntés született az Erste Bank részéről. Elengedte a Devecser és Kolontári hiteleket, ahol a lakások tönkrementek ....

Forrás: kp.hu
Feltöltő: hudejaj
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Fantasztikus lépés, hogy a pofájuk nem szakad le, fizettették volna ezekkel az emberekkel is további a részleteket?, mi a kurva anyjukat kell akkor kötelezővé tenni a biztositást!
Dr.luigilongo60
@palika: Micsoda bűnt követett el az Erste,, ezek legalább elengedték és a többi pénzintézet?
szaboria1
@palika: Nagy tévedésben vagy én is ERSTE bankos vagyok a biztosítás nem kötelező.Nekem is van hitelem és nagyon korrektül jártak el amikor 6 évvel ezelőtt a forint alapú hitelemet nem svájci frankra hanem EU-ra cseréltem.Nekem így nem dőltbe a hitelem mert azzal,hogy átváltottam kevesebb lett a törlesztésem.
Mutass egy másik bankot pl.az OTP-t megtette e ezt.Pedig ugye ez magyar bank.
aszta
Lehet hogy csak egy jó reklám,de az utóbbi évtizedekben ilyenre nem volt példa.
palika
@szaboria1: Ha ez így van ,megkövetem magam, sajnos nekem is van hitelem, de nem náluk, úgyhogy ez nekem teljesen új! Mi, fizetjük a kötelező biztositást, amit a cib bank ránk testált, nem is akármilyen összeget: Na, bravó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.