A robbanásban egy ember biztosan életét vesztette - mondták el a környékbeliek az MTI helyszínen lévő tudósítójának. A helyszínt a rendőrség lezárta, tájékoztatást későbbre ígértek. A lakók elmondták, hogy a robbanás akkor következett be, amikor az üzemanyag-szállító kocsi alsó részén hegesztési munkákat végeztek. A robbanás következtében a tartálykocsi szétnyílt, a kocsi alatt fekvő ember maradványait a környékbeli kertekből szedték össze - mondták el helybeliek.

Forrás: belfold.ma.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Aki elrendelte a hegesztést és aki hegesztett,
lehetett volna annyi eszük, hogy a tartályt teljesen leürítik
és kiszellőztetik!
silber13
@nyanya001: Egy Moldova idézet az " Égi szekér"-ből : "aki hülye, haljon meg!"
ila51
@nyanya001: üres üzemanyagtartály nincs , heggesztés előtt le kell üríteni , majd hideg vízzel teljesen feltölteni , az kiszorítja a maradék gázokat , és hűt is. Ezt a férjem mondta , aki a vasas szakmában hobbizott az édesapjával , és javítottak ilyesmiket is.
SELIG
@ila51: Már mondod is.
Ezek nagyon amatőrök voltak. Sufni tuning, óccsóér. A nyomorult körülnézett a szomszédoknál egy kicsit, a saját hülyesége miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.