Hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt pénteken nyomozás indult a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete működése során elkövetett cselekmény miatt ismeretlen tettes ellen; a nyomozást a Kaposvári Nyomozó Ügyészség konkrét adatokkal alátámasztott feljelentés alapján rendelte el - tájékoztatta Horváth Szilárd Somogy megyei főügyész közleményben az MTI-t. Gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezet főtitkárát péntek késő délután óta a szekszárdi rendőrségen a kaposvári nyomozóügyészek - értesült az MTI. Varga Péter szekszárdi rendőrkapitány az MTI érdeklődésére azt mondta: a kapitányságnak nincs hatásköre az eljárásban. "A kormányzat retteg egy bátor nőtől" A Tettrekész honlapján péntek este megjelent hír szerint a főtitkár előállítása előtt házkutatás tartottak a szakszervezet szekszárdi irodájában. A szakszervezet közleménye szerint "a kormányzat megpróbálja eltakarítani a magyar munkavállalók érdekeiért eddig bátran kiállt TMRSZ főtitkárt és tudatos időzítéssel egy őrizetbevétel elrendelésével teszik lehetetlenné, hogy Szima Judit bátorítson és irányt mutasson a június 6-i (hétfői) demonstráción". A TMRSZ úgy véli: "a kormányzat retteg egy bátor nőtől, ügyészek hada szakít el egy félárva kislányt az édesanyjától. Ma, 2011-ben amikor a szemünk előtt valóban rablók, szélhámosok és tolvajok járkálnak szabadlábon a kaposvári ügyészek 10 fős csapata egy egész napot szánt arra, hogy valamilyen homályos koholmány alapján meghurcolják a Tettrekész Főtitkárt. " A szakszervezet a történtek ellenére is megtartja hétfőre meghirdetetett demonstrációját. "Nem hátrálunk, Szima Judit harcosságára, bátorságára, tettrekészségére nem fog szégyent hozni egy TMRSZ tag sem" - fogalmaz a közlemény.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
10 óra. Felébredt valamelyik fityesz fan és végig minuszolta a hozzászólásokat! :-)))
moiszikf
@farkas:
@lópicigáspár: Ez valóban "jó" kérdés! Az elmúlt 60 év prominensei közül senkit,az tutkeráj!
Náluk még Darth Vader is jobb! Emlékszem,"Papát" is véletlenül egy nappal azelőtt csukatta le Pintér,hogy kitálalt volna az olajszőkítős ügyben. Milyen érdekes...
farkas
@lópicigáspár: Nagyon elméletinek tűnik, ilyen volt Szócska is. Réthelyi is.
lópicigáspár
@farkas: Azért egy próbát talán megérne.
Dr. Akula
@lópicigáspár: 10:10-re: kovikovi benézett...:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.