Ma a magyarok 54 százaléka optimista a következő 12 hónappal kapcsolatban; a megkérdezettek helyeslik, hogy közmunkára kötelezik a munkanélkülieket, és támogatják, hogy a korkedvezményes nyugdíjellátást élvező rendőröket munkába állásra kötelezi a kormány – olvasható a Nézőpont Intézet felmérésben, amelyet szerdán küldött meg az MTI-nek.

Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@palika: ...mármint neked ?....akkor Te nálamnál is optimistább vagy :)
BeaTrix
Optimista ? Inkább megkeseredett......
DR Eric CARTMEN
Biztos a sok optimistától zeng az --ORBÁN TAKARODJ! a parlamentnél !!
golyós
Érdekes.... Engem nem kérdezett meg senki.... Soha....
kinyílt a bicska a zsebemben
@Csizmás Kond: Úgy ahogy én! - Becsületesen. Én úgy gondolom amikor azt mondom másoknak, hogy vannak más becsületes emberek akik, át tudják érezni a náluk, szegényebb (sokkal szegényebb) emberek bajait is, és nem úgy próbálnak rajtuk segíteni, hogy közben Őket sújtják még több közteherrel. - Á a másik is lopni fog! Én evvel a mentalitással nem értek egyet! Aki így gondolkodik, az valószínűleg maga is lop! Vannak nagyon sokan ebben az országban akik a mostani politikusok bérének töredékéért is szívesen teljesítenék a tőlük elvárt hatékony jó munkát. Nem csak a saját érdekük, és egy látszat lenne a fontos! Egy hatékony folyamatos népi ellenőrzés ( nagyobb beleszólás a kormány dolgaiba) nélkülözhetetlen lenne. A nép lenne az ellenzék, - nem pedig csillagászati összegekkel fizetett pártok! De sajnos az eddig felvonuló kormányok nem abszolút a társadalom érdekeit tartják szem előtt! Ez csak röviden, - ennél azért részletesebb lenne!
csutak
doktor úr, ma olyan bizonytalan vagyok!
Vagy talán mégsem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.