"Általános iskola hatodik osztályában erre azt mondanák, hogy ülj le fiam, ez egyes! Tényleg az" - írja a volt kormányfő.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@nyanya001: Meg ne mond, hogy mire lenne jó!! :)))
bra048
Igen a jogászok, s állítólag O.V. is az sosem voltak jók ebből a tárgyból. Viszont amit nem
értek, miért nem számoltatta ki Matolcsyval ?
Csubaka
Komolyan mondom, hírtől függetlenül teli a faxom az FN-el!!!

Mondja meg nekem valaki, hogy az mennyire demokratikus és plurális, hogy ahhoz, hogy hozzá tudjak szólni egy cikkhez, be kell regisztrálnom a Facebookra!!!!
Egy magyar online újságba miért csak egy olyan AMERIKAI közösségi oldalon tudok írni, amelyről köztudott, hogy visszaél a személyes adatokkal, amely reklámja ellenére képtelen a tagjait megvédeni a hackerektől és spamküldőktől????

Amúgy meg Gyurcsány is bekaphatja! A matematikai zseni!!!
Ő nagyon tudja, hogy milyen nehezen lehet megélni 40 ezer Forintból!
Az MSZP addig nem fog lábra állni amíg nem lesz olyan vezető politikusa aki nem érintett az 1994-től 2010-ig történt politikában!
szaboria1
Tegnapi bejelentése Orbánnak 5%-kal csökkent az államadósság tehát akkor hogy is van ez 81-ről 77%-ra. Csak végig kell hallgatni a bejelentését.
Január
Ha én O.V. lennék - már csak azért is , hogy ne röhögtessem ki magam, és a szájtépésen kivül értsek is valamihez - már régen elvégeztem volna a közgazdasági egyetemet. Ellenzékben annyira el voltak foglalva a kormányzásra való készüléssel, hogy azt is elfelejtette ami ráragadt. Pedig még fiatalon összeszedhetett volna egy kis gazdasági ismeretet is, hogyha potenciális miniszterelnöknek tartotta magát.
Most tényleges miniszterelnök, akkor válogassa úgy meg a beszédei íróit, hogy azok szakemberek legyenek, ne röhögtesse ki magát!
Dr.luigilongo60
@Január: A bálnatenyésztésben biztosan otthon van, mert azt Pokornyíj elvtárs elmagyarázta neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.